Csirkés melegszendvics - Aviko Food Service
Csirkés melegszendvics - Aviko Food Service
Elkészítés
A csirkemellet sóval, borssal és édes paprikával ízesítjük. A széttört fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet készítünk. A csirkét roston megsütjük. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg burgonyalepényre salátát, egy karika paradicsomot, darabokra vágott csirkét teszünk, öntettel leöntjük és egy másik meleg burgonyalepénnyel letakarjuk.
Hozzávalók
- Burgonyalepény 20
db
- csirkemell 1 kg
- olaj 0,08l
- paradicsom 0,3 kg
- saláta 1/2 kg
- fokhagyma 0,02 kg
- majonéz 0,13 kg
- ketchup 0,1 kg
- só, bors, édes paprika, ízlés szerint
Elkészítés
A csirkemellet sóval, borssal és édes paprikával ízesítjük. A
széttört fokhagymából, majonézből és ketchupból öntetet
készítünk. A csirkét roston megsütjük. A burgonyalepényt a
csomagoláson jelzett módon készre sütjük. Meleg
burgonyalepényre salátát, egy karika paradicsomot, darabokra vágott
csirkét teszünk, öntettel leöntjük és egy másik meleg
burgonyalepénnyel letakarjuk.