aviko-green-delight-100%-ban-novenyi-alapu-snackek

Green Delight: Meglepően ízletes megoldások

A Green Delight termékcsalád ízletes, növényi alapú harapnivalókból áll, amelyek tökéletes megoldást kínálnak minden vendég számára, akár húst, halat, vagy a vegetáriánus/vegán ételeket részesítik előnyben.

100%-ban növényi alapanyagokból készült

A plant-based Chicken Pops, Cheezz Onion Rings és Chili Cheezz Nuggets falatkák íze és állaga is meggyőző, nehéz megkülönböztetni őket a csirkehústól vagy a sajttól. Ideális előételek bármilyen alkalomra, és hozzájárulnak a vendégek megelégedettségéhez.

Finom, ropogós és krémes növényi alapú, sajtízű falatka

Az Aviko plant-based Chili Cheezz Nuggets étvágyfalatkák sajtos íze, ropogóssága és krémsajt-szerű állaga elismerésre méltó. Ideális snack mindazok számára, akik kedvelik a sós és ízletes harapnivalókat, anélkül, hogy állati eredetű terméket fogyasztanának.

Aviko sajtizu_falatok_csilipaprikaval_talalva

Az Aviko plant-based Chili Cheezz Nuggets 100%-ban növényi összetevőkből készül, íze és állaga olyan, mintha valódi sajtból készült volna. Vegán, krémesen sajtízű snack csípős jalapeño paprikával, ropogós köpenyben.

100%-ban vegán, finom falat ropogós külsővel

A plant-based Chicken Pops egy másik kedvenc Green Delight snack választékban. Csirkehús állagú, telt ízű, finom fűszerezésű falatkák ropogós panírban, így tökéletes választás a húsízű falatok szerelmeseinek.

Aviko csirkehusizu_falatkak_talalva

Szinte hihetetlen, hogy húsmentes! Tökéletes eleme egy vegán csipegetős tálnak vagy salátának, húspótló alkotóként. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető olajsütőben, kombi sütőben.

A vöröshagymás panírozott sajtkarikák vegán változata

Ha egy eddig még kevéssé ismert újdonságot keres a menühöz, a növényi alapú blant-based Cheezz Onion Rings termékünk tökéletes választás. Ízletes falatok összejövetelekhez vagy köretként kedvenc ételeihez.

Aviko sajtizu_karikak_voroshagymaval_talalva

Krémes cheddar ízű, 100%-ban növényi eredetű készítmény és frissen szeletelt pirított vöröshagyma karikákra formázva és panírozva. Szinte hihetetlen, hogy vegán! Ideális nassolnivaló egy finom mártogatós mellé, hamburgerbe vagy salátába is.

Aviko csirkehusizu_falatkak_talalva
Próbálja ki Ön is és tapasztalja meg, hogy milyen meggyőzően ízletesek!

Válassza az Aviko Green Delight termékcsaládot!

Kínáljon ízletes növényi alapú harapnivalókat korlátok nélkül! Akár vegetáriánusok, akár vegánok, vagy csak a finom falatok szerelmesei, a Green Delight termékcsaládunkban minden vendég megtalálja a kedvére való snacket.

Lépjen kapcsolatba velünk!