Aviko Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel

Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel

Összetevők

10 adag

Aviko Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel

Elkészítési mód

  1. Készítsük el a hagymakarikákat a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. A félbevágott paradicsomot és paprikát locsoljuk meg olívaolajjal, és szórjunk rá egy kis sót. Tegyük a sütőbe, és magas hőmérsékleten süssük  kb. 15 percig.
  3. Vegyük ki a paradicsomot és a paprikát a sütőből, tegyük egy tálba és fedjük le fóliával. 15 perc múlva hámozzuk meg őket, és távolítsuk el belőle a magokat. Turmixoljuk össze olívaolaj és őrölt bors hozzáadásával.
  4. Hűtsük le a krémet, és tálaljuk ropogós sajtízű karikákkal.