![Aviko Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel](/_next/image?url=https%3A%2F%2Faviko-eu.s3.eu-west-2.amazonaws.com%2Fhungary%2F2023-11%2Fvoroshagymas_sajtizu_karikak_sult_paradicsomos_paprikakremmel_0.jpg&w=1920&q=100)
Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel
Összetevők
10 adag
- Aviko Sajtízű karikák vöröshagymával - 60 db (kb. 1,8 kg)
- 700 g paradicsom
- 300 g piros paprika
- 10 g só
- 10 ml olívaolaj
- 10 g bors
![Aviko Vöröshagymás sajtízű karikák sült paradicsomos paprikakrémmel](/_next/image?url=https%3A%2F%2Faviko-eu.s3.eu-west-2.amazonaws.com%2Fhungary%2F2023-11%2Fvoroshagymas_sajtizu_karikak_sult_paradicsomos_paprikakremmel_0.jpg&w=1920&q=100)
Elkészítési mód
- Készítsük el a hagymakarikákat a csomagoláson található javaslat szerint.
- A félbevágott paradicsomot és paprikát locsoljuk meg olívaolajjal, és szórjunk rá egy kis sót. Tegyük a sütőbe, és magas hőmérsékleten süssük kb. 15 percig.
- Vegyük ki a paradicsomot és a paprikát a sütőből, tegyük egy tálba és fedjük le fóliával. 15 perc múlva hámozzuk meg őket, és távolítsuk el belőle a magokat. Turmixoljuk össze olívaolaj és őrölt bors hozzáadásával.
- Hűtsük le a krémet, és tálaljuk ropogós sajtízű karikákkal.