emberek_az asztal_körül

We bring joy to tables all over the world

Összekötjük az embereket, kultúrákat és ízeket a világ minden tájáról.

Az Aviko világszerte piacvezető a hűtött hasábburgonyák területén, és a világ négy legnagyobb burgonyafeldolgozó cégének egyike. Az Aviko a hűtött és fagyasztott burgonyatermékek teljes skáláját kínálja a Food Service szektornak. 

Minden vendég kívánsága teljesíthetővé válik széles burgonyakínálatunknak köszönhetően. Az Aviko arra törekszik, hogy a legjobb és legízletesebb burgonyamegoldásokat kínálja a Food Service minden szakácsának vagy a vendéglátásban dolgozó szakemberének. Örömmel támogatjuk és inspiráljuk Önt, hogy a legtöbbet tudja kihozni vállalkozásából.

Aviko - Örömet hozunk az asztalhoz a világ minden táján!

Aviko video

Az Aviko több mint 60 éve teremt értéket a burgonyából. 1962-es megalapítása óta a cég piacvezetővé nőtte ki magát Európában a hűtött, mélyhűtött és szárított burgonyatermékek piacán. Cégünk mögött a holland anyavállalat, a Royal Cosun pénzügyi ereje áll, melynek éves forgalma 2 milliárd euró. Ez teszi lehetővé, hogy befektessünk folyamatos növekedésünkbe. Az Avikonál hiszünk abban, hogy fenntartható siker úgy érhető el, ha egy termék hozzáadott értéket biztosít a lánc minden résztvevője számára. Ez mindenkinek előnyös helyzetet jelent, aki az alapanyagunkkal – a burgonyával – kapcsolatban áll. Többek között a környezeti tényezőkre, trendekre és a végfelhasználó kívánságaira összpontosítva érjük el ezt. A végeredmény: innovatív termékek, amelyek mindannyiunk számára előnyökkel bírnak.

Szeretne többet megtudni erről : Aviko?

Vezető burgonyatermék-előállítóként világszerte ellátjuk hűtött és gyorsfagyasztott termékekkel a Food Service szektort a cateringtől a hoteleken át a gyorséttermekig.