Aviko Burgonyalepény marhagulyással

Burgonyalepény marhagulyással

Összetevők

10 adag

  • Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
  • 1 kg marhahús lábszár
  • 100 ml repceolaj
  • 10 g só
  • 300 ml tejszín (30%)
  • 200 g zöldborsó
  • 1 csokor petrezselyem
Aviko Burgonyalepény marhagulyással

Elkészítési mód

  1. Készítsük el az Aviko burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Kockázzuk fel a marhahús lábszárat, adjuk hozzá a vizet, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
  3. Sózzuk meg, adjunk hozzá zöldborsót és a tejszínt.
  4. Tálaljuk a marhagulyást a burgonyalepényeken, petrezselyemmel díszítve.