Kék polcok háttér

Gyakran ismételt kérdések

Ha kérdése van az Aviko Food Service ajánlataival kapcsolatban, vagy bármilyen egyéb információra van szüksége cégünkről, nézze meg a GYIK részt, talán már ott van a válasz. Ha nem, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy a Kapcsolat oldalon található űrlapon.

Az Aviko Food Service termékek számos országos vagy helyi nagykereskedőnél kaphatóak. Ezeket a termékeket professzionális konyhában való használatra fejlesztették ki.

Tekintse meg partnereinket!

Az Aviko Super Crunch hasábburgonyák ropogós bevonattal rendelkeznek. Ennek a speciális bevonatnak köszönhetően a krumpli extra ropogós, és hosszabb ideig eltartható marad, mint a bevonat nélküli. A burgonya ropogóssága sütés után akár 30 percig is megmarad. Mivel a sült krumpli extra sokáig ropogós, így ideális házhozszállításra és elvitelre, és ez kevesebb pazarlást is eredményez.

Tekintse meg Super Crunch választékunkat!

Sok Aviko termék mindössze burgonyából és étolajból áll. Ha egy termék allergéneket tartalmaz, akkor ezek az összetevők között fel vannak tüntetve. Ez megtalálható a megfelelő terméknél a weboldalon, az „Allergén” résznél. Használhatja még a "Termékek" oldalon található "Allergén" szűrőt is.

Tekintse meg termékeinket!

A burgonya tápanyagokban gazdag élelmiszer. Nem tartalmaz zsírt, energiatartalma a rizs vagy tészta értékének felét teszi ki. Körülbelül 80%-ban vízből áll. Ásványi anyagokat, vitaminokat és rostot is tartalmaz, összetett szénhidrátok formájában pedig keményítőforrás. A burgonya B-vitamin komplexet és nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, ami a legtöbb gyümölcs azonos értékéhez hasonlítható.

A burgonya emellett nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, magnéziumot, foszfort, vasat és kalciumot, ezért tökéletesen illeszkedik az egészséges életmódhoz. A burgonya sokoldalúsága miatt világszerte népszerű termék.

Az Aviko arra törekszik, hogy a lehető legkevesebb adalékanyagot használja. Az Aviko termékek összes összetevője megtalálható a termékleírásokban.

Nézze meg kínálatunkat!

A hasábburgonya hossza a gyártás során felhasznált burgonyagumó nagyságától függ, mely fajtánként, területenként és termésévenként eltérő lehet. A burgonya növekedése leginkább a vegetációs idő alatt lehullott csapadék mennyiségétől függ. Az Aviko minden évben a legjobb burgonyafajtákat vásárolja ismert és megbízható termelőktől. Nem tudjuk azonban az összes különbözőséget megszüntetni a változó időjárási és talajviszonyok miatt. 

Tekintse meg Food Service kínálatunkat!

A burgonya az Andokból származik, ahol évezredek óta termesztik. Régészeti ásatások alapján tudjuk, hogy a burgonya már 13 000 évvel ezelőtt is létezett Dél-Amerika egyes részein, beleértve Chilét és Perut is. Mindenféle becenevet adtak neki, mint például Kuntur Warmi, ami azt jelenti, hogy "mint egy kondor színű nő".

Tudjon meg többet az Avikoról és a burgonya iránti szenvedélyünkről !

Ha panasza van egy Aviko termékkel kapcsolatban, ossza meg velünk, hogy megoldást tudjuk találni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a reklamációs űrlapon keresztül! A lehető leghamarabb válaszolunk. Természetesen a +36 27 504 415 számon is hívhat minket. Munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között állunk rendelkezésére.

Írja le észrevételét!

Szeretne többet megtudni erről : az Aviko kínálata?

A kérdése nincs itt felsorolva? Örömmel segítünk! Válasszon az alábbi lehetőségek közül!