Kék polcok háttér

Használati feltételek

Az Aviko B.V. weblapjának egyetlen célja, hogy általános információkat nyújtson a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Az Aviko weblapon található minden magyarázat vagy tanács kizárólag általános jellegű, és nem szabad azokat egy konkrét helyzetre vonatkozó magyarázatként vagy tanácsként felfogni. Jóllehet az Aviko weblap létrehozásánál a legnagyobb gondossággal jártunk el, és az Aviko B.V. igyekszik a lehető legteljesebb információt adni, azonban nem tudja garantálni, hogy azok helyesek, és/vagy azok is maradnak. Ezek az információk folyamatosan frissülnek és az Aviko fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, azonnali hatással és előzetes bejelentés nélkül változtatásokat hajtson végre.

Ezért az Aviko B.V. weblapját felkereső személyek a weblapon közzétett információkra hivatkozva semmiféle jogi követelést nem támaszthatnak. Az Aviko B.V. nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely közvetlenül vagy közvetve felmerülhet ennek a weblapnak a használatából, illetve amiatt, hogy nem lehet felhasználni az Aviko B.V. által ezen a weblapon közzétett információkat. Az Aviko B.V. kifejezett írásbeli engedélye nélkül jelen weblapnak semmilyen része nem reprodukálható, nem tárolható automatikus adatbázisban, és semmilyen formában nem terjeszthető, legyen az automatikus vagy mechanikus, fotómásolat létrehozásával, mentéssel, vagy valamilyen más eszköz segítségével.

Az Aviko B.V. igyekszik biztosítani, hogy weblapja állandóan hozzáférhető legyen, azonban semmilyen formában nem vállalhat felelősséget semmilyen következményért, ami abból ered, hogy a weblap valamilyen ok miatt valamely pillanatban valamennyi ideig nem elérhető. A jelen weblap előzetes értesítés nélkül ideiglenesen vagy végleg kikapcsolható. Minden jog fenntartva. Úgy tekintjük, hogy az Aviko B.V. weblapját böngésző valamennyi felhasználó elfogadta a fent leírt feltételeket.