churros

Churros

Édes falatok – Ellenállhatatlan Churros, bárhol, bármikor

Tökéletes ajánlat a nap bármely szakában

A vendéglősök a churrost hihetetlenül sokféleképpen kínálhatják, önálló snackként, sűrű, forró csokoládészósszal párosítva, vagy akár a kávé és más édességek kiegészítőjeként. Gyors elkészíthetőségének és hosszú eltarthatósági idejének köszönhetően, ugyanannyira kényelmes opciót jelent, mint amennyire népszerű, így lehetővé téve a vendégek zökkenőmentes kiszolgálást csúcsidőben. Tökéletes eleme minden olyan menünek, amely a desszertek iránti keresletet célozza meg. Akár tálon, vagy elviteles opcióként, esetleg egy komplexebb desszert részeként szerepel, a churros egyszerű, mégis ínycsiklandóan hívogató, amely élménnyé teszi az étkezést.  

A reggeli finomságoktól az esti nyalánkságokig, a churros tökéletes a menü bármely szegmenséhez. Akár egy kis édességet szeretnél hozzáadni reggeli kínálatodhoz, vagy esetleg egy finom harapnivalót ajánlani a kávé mellé, netán feldobni desszertmenüdet, churrosaink minden falatban örömet ígérnek. 

Az első ízletes falattól az utolsóig, az Aviko churrosai imádnivalóan finomak. 

Különböző formákban kaphatóak – klasszikus hurok, egyenes vagy XXL méret –, mindegyik Churros a könnyű elkészíthetőség, és az állandó minőség jegyében készült, biztosítva, hogy zökkenőmentesen felhasználható legyen a gyors tempójú konyhákban. Churros választékunk minden olyan séf számára tartogat valamit, aki szeretne nagyszerűt alkotni.