Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

Aviko Scoopers With 2 Dips 1 Liggend

Csónakburgonya extra ropogós bevonattal! A különleges U alakú, extra ropogós bevonattal ellátott csónakburgonya figyelemfelkeltő, egyedülálló étkezési élményt nyújt, kifejezetten mártogatásra termett! Akár helyben fogyasztásra, akár kiszállításra, elvitelre szánja, ez a látványos megoldás valódi értéket teremt az Ön vállalkozása számára.

Bővebben
Pokebowl Aviko Horeca

Készítik vegetáriánus formában, hússal, tengergyümölcseivel, hallal. A különböző változatok és kombinációk száma korlátlan, ez az egyik oka annak, hogy az egész világon nagy népszerűségnek örvend ez a fogás. Kevesen tudják, hogy a poké bowl a hawaii konyhából származik és a szörfösök egyik kedvence. Ebből a cikkből megtudhatja, honnan származik a finomságokkal teli hawaii tál, milyen közös vonásai vannak a japán sushival, és miért is hódította meg a street food területét az egész világon!

Bővebben
1 Street Food Sides

A street food-ok mostanában egyre népszerűbbek. A tavalyi 9,1%-os növekedéssel a street food-ok piaca gyorsabban nő, mint a gyorséttermi szegmens egésze, és ez a szárnyalás egyre erősödik. Ennek a feltörekvő trendnek a jegyében az Aviko négy új étvágyfalatkát alkotott meg, amelyeket a világ minden tájáról származó ízek ihlettek.

Bővebben
2 SUP

Az „Élet a műanyagon túl” egy növekvő trend része, hogy megszabaduljunk minden olyan műanyagtól, aminél ez megoldható. Mi is a célja az egyszer használatos műanyagokról szóló irányelvnek? A cél, hogy csökkentsük, illetve megakadályozzuk a műanyagok környezetre gyakorolt negatív hatását, valamint segítsük a körkörös gazdaságra való áttérést. Számos intézkedést vezetnek be az irányelv hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban, köztük az egyszer használatos műanyagok betiltását is olyan esetekben, ahol az helyettesíthető más alternatívával – ilyen szekció a vendéglátás is.

Bővebben
1 Food Trends

Számos 2020-ban jellemző food-trend marad velünk 2021-ben is. Még mindig a COVID-19 vírus hatása alatt vagyunk. A fogyasztók többsége otthonról dolgozik, távmunkában, általánosságban véve pedig mindannyian több időt töltünk mostanában a lakásban. Az alábbi cikkben bemutatjuk a 2021-es gasztronómiai trendekről alkotott gondolatainkat.

Bővebben
Snacks 1

Mivel a fogyasztói kereslet a gyors és kényelmes megoldások iránt továbbra is növekszik, ezáltal az elviteles, kiszállításos és „fogd és vidd” megoldások trendje egyre népszerűbb, az irány mostanra egyértelművé vált: több snack, kevesebb felhajtás. A fogyasztók egyre többet nassolnak, de egyre kevesebbet akarnak foglalkozni az elkészítéssel. Az Y generáció igénye a gyors megoldások iránt arra készteti a foodservice szolgáltatókat, hogy felvegyék a ritmust a nassolás iránti vágy kielégítésében a nap bármely szakaszában.

Bővebben
4 Cafe Bar

A járványhelyzetben sokszor az események napról-napra változnak, így nagyon fontos, hogy felkészülten várjuk a a jövőbeli változásokat, és legyen tervünk a koronavírus utáni időszakra is. Összeállítottuk Önnek 5 nagyszerű tippet, amelynek segítségével fellendítheti vállalkozását és fel tudja készíteni éttermét a teljes nyitásra, és a koronavírus utáni időszakra.

Bővebben
Friends

Ebben a cikkben a Z-generációhoz kötődő trendeket mutatjuk be, így segítve a vendéglátóipari vállalkozásod, hogy a legfiatalabbak igényeit is kiszolgálhasd. A Z-generációt digitális bennszülötteknek is szokták nevezni: ők már online nőttek fel, ez pedig mások mellett azt is befolyásolja, hogy hogyan élnek és miket esznek. Generációkat összehasonlítani nem könnyű, hiszen ahogy idősödünk, folyamatosan változunk, de összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú szokást, amely az elmúlt években elterjedt a fiatal fogyasztók körében. Kik tartoznak a Z-generációhoz? Durván az 1997 és 2012 között születettek, tehát az Y-generációt (1981-1996) követő nemzedék, akik most 8 és 24 év között vannak.

Bővebben
SC6-skinon2

Valami különlegessel dobná fel a menüjét? Bemutatkozik a Super Crunch család legújabb tagja. Szuper hosszú, szuper vékony & szuper ropogós héjas hasábburgonya - Premium héjas szalmaburgonya fenséges burgonyaízzel!

Bővebben
Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend (1)

Az urbanizáció, a digitalizáció és a kényelem magasabb szintje a fogyasztók vásárlási szokásainak a megváltozásához vezetett. A Covid- 19 járvány felgyorsította ezeket a trendeket, és egyben a foodservice egységek elviteles és házhozszállítási kínálatának növekedését is elősegítette. A lezárások alatt ez volt az egyedüli opció a vendéglátóegységek számára. Fontos kitűnni a versenytársak kínálatából és a vendégek számára magas minőségű házhoz szállított ételeket kínálni – az Aviko gratin termékcsalád a tökéletes megoldás, hogy a legjobban kihasználja a házhozszállításban & elviteles opcióban rejlő lehetőségeket.

Bővebben
skinny fries

Bemutatjuk a Super Crunch család legújabb tagját: Premium Skinny Fries szalmaburgonya - fantasztikus burgonyaízzel! Az extra hosszú, szuper vékony és ropogós szalmaburgonya egész biztosan hosszú időre a fiatalabb generációk kedvence lesz.

Bővebben
Aviko Crunchy Shapes Waffle Cut Seasoned - to go salsa topping LIGGEND

Az új Crunchy Shapes termékcsaláddal az Aviko egyedi különlegességeket mutat be. Ropogós bevonattal ellátott rácsos burgonya kiváló burgonyaízzel, mely eredeti, „waffle” stílusával látványos és népszerű ajánlat lehet a menüben.

Bővebben
Personalisation Header

A személyre szabás divatos szokás - és nagyon hasznos is. Az egész arról szól, hogy a vendég úgy érezze, jól ismered Őt és az igényeit. A minél jobb vásárlói élmény érdekében érdemes érzelmeket is beleépíteni a szolgáltatásodba és a termékedbe. Gondolj csak vissza a vásárlóként megélt legjobb élményedre! Arra, ami annyira jó volt, hogy legszívesebben világgá kürtölted volna. Azért lehetett ennyire emlékezetes számodra, mert az érzelmeidre hatott. Most kérdezd meg magadtól – mibe is került ez?

Bővebben
Make a difference with appetizers 2

Az élelmiszer-házhozszállítás az elmúlt hónapokban erősen kompetitív szektorra vált. A piacon számos házhozszállítási opció van jelen, ezért döntő fontosságú az első lépés megtétele!

Bővebben
mash bowls

A bowl food trend néhány éve került a köztudatba, a mai napig felkapottnak számít és az iránta mutatott érdeklődés egyre növekszik.

Bővebben