Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

Kids Menu Hu

A Te éttermed felkészült a gyermekek fogadására?

Bővebben
Sc Fries

Tombol a nyár, aki csak teheti, nyaral és kirándul. A jó idő és a nagyobb forgalom új kihívások és lehetőségek elé állítja az éttermeket és a gasztronómia többi résztvevőjét.

Bővebben
Aviko Rosti Bites Loaded Taco Tots Vegan Liggend

Aki a zöld utat választja, annak a közvélekedéssel ellentétben egyáltalán nem kell örökre lemondania a hús ízvilágáról. Ebben a cikkben bemutatjuk az állati fehérje egészséges és ízletes növényi alternatíváit.

Bővebben
Aviko Churros - spanyol tésztarudacskák

Idén a churros még különlegesebb!

Bővebben
Aviko Scoopers Share The Fun Plate 1 Liggend

Az idei nyár különösen sok izgalmat rejt magában: garantáltan megtelnek a strandok és naponta találkozhatunk szabadtéri programokkal, hiszen idén már olyanok is bátrabban nyaralnak vagy szórakoznak, akik tavaly még óvatosabbak voltak a járvány miatt.

Bővebben
Aviko Tapas Przekaski

A tapas a 2022-es év gasztro trendje, amely segíthet megkülönböztetni éttermi kínálatát, és növelni a nyereségét. Nézze meg, hogyan növelheti ez a fingerfood az éttermi forgalmát!

Bővebben
Chef

A gamifikáció nem újdonság a HoReCa világában. A pandémia utáni világban rendkívül hatékony módja lehet a munkavállalók bevonzásának és megtartásának.

Bővebben
Comfort Food HU

Gyakran használjuk a kifejezést, de mitől lesz valami comfort food?

Bővebben
foodtruck-1

Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete szerint világszerte több mint 2,5 milliárd ember vásárol ételt utcai árusoktól, beleértve a food truck-okat is.

Bővebben
Sweet Potato Frites

Az édesburgonya világszerte, így hazánkban is egyre népszerűbb.

Bővebben