Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

SC6-skinon2

Valami különlegessel dobná fel a menüjét? Bemutatkozik a Super Crunch család legújabb tagja. Szuper hosszú, szuper vékony & szuper ropogós héjas hasábburgonya - Premium héjas szalmaburgonya fenséges burgonyaízzel!

Bővebben
Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend

Az urbanizáció, a digitalizáció és a kényelem magasabb szintje a fogyasztók vásárlási szokásainak a megváltozásához vezetett. A Covid- 19 járvány felgyorsította ezeket a trendeket, és egyben a foodservice egységek elviteles és házhozszállítási kínálatának növekedését is elősegítette. A lezárások alatt ez volt az egyedüli opció a vendéglátóegységek számára. Fontos kitűnni a versenytársak kínálatából és a vendégek számára magas minőségű házhoz szállított ételeket kínálni – az Aviko gratin termékcsalád a tökéletes megoldás, hogy a legjobban kihasználja a házhozszállításban & elviteles opcióban rejlő lehetőségeket.

Bővebben
skinny fries

Bemutatjuk a Super Crunch család legújabb tagját: Premium Skinny Fries szalmaburgonya - fantasztikus burgonyaízzel! Az extra hosszú, szuper vékony és ropogós szalmaburgonya egész biztosan hosszú időre a fiatalabb generációk kedvence lesz.

Bővebben
Aviko Crunchy Shapes Waffle Cut Seasoned - to go salsa topping LIGGEND

Az új Crunchy Shapes termékcsaláddal az Aviko egyedi különlegességeket mutat be. Ropogós bevonattal ellátott rácsos burgonya kiváló burgonyaízzel, mely eredeti, „waffle” stílusával látványos és népszerű ajánlat lehet a menüben.

Bővebben
Personalisation Header

A személyre szabás divatos szokás - és nagyon hasznos is. Az egész arról szól, hogy a vendég úgy érezze, jól ismered Őt és az igényeit. A minél jobb vásárlói élmény érdekében érdemes érzelmeket is beleépíteni a szolgáltatásodba és a termékedbe. Gondolj csak vissza a vásárlóként megélt legjobb élményedre! Arra, ami annyira jó volt, hogy legszívesebben világgá kürtölted volna. Azért lehetett ennyire emlékezetes számodra, mert az érzelmeidre hatott. Most kérdezd meg magadtól – mibe is került ez?

Bővebben
Make a difference with appetizers 2

Az élelmiszer-házhozszállítás az elmúlt hónapokban erősen kompetitív szektorra vált. A piacon számos házhozszállítási opció van jelen, ezért döntő fontosságú az első lépés megtétele!

Bővebben
mash bowls

A bowl food trend néhány éve került a köztudatba, a mai napig felkapottnak számít és az iránta mutatott érdeklődés egyre növekszik.

Bővebben
Aviko Innovative packaging

Mivel az online ételt rendelők tábora folyamatosan növekszik, az ételkiszállítási szektor is szeretne minél magasabb, éttermi minőséget prezentálni a fogyasztóknak. Nincs is kiábrándítóbb egy fonnyadt vagy összeesett ételnél. Ez a hasábburgonyákra különösen igaz, mivel a szállítás során készhez kapott étel gyakran befülled vagy túl nedves. Ugyanakkor a jó hír az, hogy a fogyasztók 83%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben a kiszállított étel frissen és ropogósan érkezne meg (Fogyasztói felmérés, Toluna – Németország, 2017). Ezért most bemutatjuk az Aviko leginnovatívabb csomagolási design-ját – doboz ventillációs lyukakkal.

Bővebben
Coated fries

Mivel az étel-házhozszállítás a foodservice szektorban kiemelt jelentőségű, fontos, hogy a minőségi normák még fontosabb szerephez jussanak.

Bővebben
delivery-kick-off-news

Mindannyian tapasztaltuk, hogy milyen nehéz perióduson ment keresztül a gasztronómiai szektor, és az elmúlt időszak következményei kihatással lesznek az elkövetkező hónapok eseményeire is. Egy dolog bizonyos: a kiszállítási szektor felszálló ágban van.

Bővebben
Aviko social media promo

Nálad is van elviteles vagy kiszállítási lehetőség, de még nem tudod, hogyan érd el a vásárlókat a koronavírus-járvány idején? A közösségi média a vendéglátóiparban is szuper eszköz arra, hogy építsd a branded! Ezeknek a felületeknek köszönhetően könnyen kapcsolatba léphetsz a potenciális vásárlókkal, és lehetőséget biztosít arra, hogy népszerűsítsd az éttermed. Tudj meg mindent a legjobb ingyenes hirdetési lehetőségekről a Facebookon és az Instagramon!

Bővebben
Delivery Super Crunch Aviko 2

Az utóbbi időszakban a házhoz szállítás trendje erős felfutást mutat. Egyre több fogyasztó választja az ételek házhoz szállítását valamely új piaci megoldás segítségével, például mobil applikációval, amelyek lassan kiszorítják a hagyományos mintákat, mint a telefonon történő megrendeléseket. Milyen trendek jelentek meg az ételkiszállítás piacán? Milyen piaci prognózisok körvonalazódnak a közeljövőre nézve? Vajon a vendéglátóipar jövője szorosan összefügg a kiszállítási piaccal? Mire érdemes odafigyelned, ha a járványos időszakban a házhozszállítási menüdet szeretnéd összeállítani? Olvasd el az alábbi cikket!

Bővebben
Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend

Karácsony közeledtével, más ünnepi időszakokhoz képest is növekszik a partik, baráti vagy céges összejövetelek száma. A december igényes és vállalkozó szellemű vendéglátók számára megannyi lehetőséget rejt arra, hogy forgalmukat növelhessék.

Bővebben
Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk

Churros – amit muszáj megkóstolni a karácsonyi vásárban! - Aviko Food Service Az ünnepi szezonban az ország tele van karácsonyi vásárokkal. Ezekben a szebbnél szebb egyedi ajándékok mellett ezernyi ízletes, „átmelegítő” ételajánlat sorakozik. A „street food” kitelepülések remek alkalmat nyújtanak a vendéglátás bevételének növelésére.

Bővebben