Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

Aviko Crunchy Shapes Waffle Cut Seasoned - to go salsa topping LIGGEND

Az új Crunchy Shapes termékcsaláddal az Aviko egyedi különlegességeket mutat be. Ropogós bevonattal ellátott rácsos burgonya kiváló burgonyaízzel, mely eredeti, „waffle” stílusával látványos és népszerű ajánlat lehet a menüben.

Bővebben
Personalisation Header

A személyre szabás divatos szokás - és nagyon hasznos is. Az egész arról szól, hogy a vendég úgy érezze, jól ismered Őt és az igényeit. A minél jobb vásárlói élmény érdekében érdemes érzelmeket is beleépíteni a szolgáltatásodba és a termékedbe. Gondolj csak vissza a vásárlóként megélt legjobb élményedre! Arra, ami annyira jó volt, hogy legszívesebben világgá kürtölted volna. Azért lehetett ennyire emlékezetes számodra, mert az érzelmeidre hatott. Most kérdezd meg magadtól – mibe is került ez?

Bővebben
Make a difference with appetizers 2

Az élelmiszer-házhozszállítás az elmúlt hónapokban erősen kompetitív szektorra vált. A piacon számos házhozszállítási opció van jelen, ezért döntő fontosságú az első lépés megtétele!

Bővebben
mash bowls

A bowl food trend néhány éve került a köztudatba, a mai napig felkapottnak számít és az iránta mutatott érdeklődés egyre növekszik.

Bővebben
Aviko Innovative packaging

Mivel az online ételt rendelők tábora folyamatosan növekszik, az ételkiszállítási szektor is szeretne minél magasabb, éttermi minőséget prezentálni a fogyasztóknak. Nincs is kiábrándítóbb egy fonnyadt vagy összeesett ételnél. Ez a hasábburgonyákra különösen igaz, mivel a szállítás során készhez kapott étel gyakran befülled vagy túl nedves. Ugyanakkor a jó hír az, hogy a fogyasztók 83%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben a kiszállított étel frissen és ropogósan érkezne meg (Fogyasztói felmérés, Toluna – Németország, 2017). Ezért most bemutatjuk az Aviko leginnovatívabb csomagolási design-ját – doboz ventillációs lyukakkal.

Bővebben
Coated fries

Mivel az étel-házhozszállítás a foodservice szektorban kiemelt jelentőségű, fontos, hogy a minőségi normák még fontosabb szerephez jussanak.

Bővebben
delivery-kick-off-news

Mindannyian tapasztaltuk, hogy milyen nehéz perióduson ment keresztül a gasztronómiai szektor, és az elmúlt időszak következményei kihatással lesznek az elkövetkező hónapok eseményeire is. Egy dolog bizonyos: a kiszállítási szektor felszálló ágban van.

Bővebben
Aviko social media promo

Nálad is van elviteles vagy kiszállítási lehetőség, de még nem tudod, hogyan érd el a vásárlókat a koronavírus-járvány idején? A közösségi média a vendéglátóiparban is szuper eszköz arra, hogy építsd a branded! Ezeknek a felületeknek köszönhetően könnyen kapcsolatba léphetsz a potenciális vásárlókkal, és lehetőséget biztosít arra, hogy népszerűsítsd az éttermed. Tudj meg mindent a legjobb ingyenes hirdetési lehetőségekről a Facebookon és az Instagramon!

Bővebben
Delivery Super Crunch Aviko 2

Az utóbbi időszakban a házhoz szállítás trendje erős felfutást mutat. Egyre több fogyasztó választja az ételek házhoz szállítását valamely új piaci megoldás segítségével, például mobil applikációval, amelyek lassan kiszorítják a hagyományos mintákat, mint a telefonon történő megrendeléseket. Milyen trendek jelentek meg az ételkiszállítás piacán? Milyen piaci prognózisok körvonalazódnak a közeljövőre nézve? Vajon a vendéglátóipar jövője szorosan összefügg a kiszállítási piaccal? Mire érdemes odafigyelned, ha a járványos időszakban a házhozszállítási menüdet szeretnéd összeállítani? Olvasd el az alábbi cikket!

Bővebben
Aviko Spinach Emmentaler Gratin Holl Garnalen Met Warme Bleekselderij Liggend

Karácsony közeledtével, más ünnepi időszakokhoz képest is növekszik a partik, baráti vagy céges összejövetelek száma. A december igényes és vállalkozó szellemű vendéglátók számára megannyi lehetőséget rejt arra, hogy forgalmukat növelhessék.

Bővebben
Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk

Churros – amit muszáj megkóstolni a karácsonyi vásárban! - Aviko Food Service Az ünnepi szezonban az ország tele van karácsonyi vásárokkal. Ezekben a szebbnél szebb egyedi ajándékok mellett ezernyi ízletes, „átmelegítő” ételajánlat sorakozik. A „street food” kitelepülések remek alkalmat nyújtanak a vendéglátás bevételének növelésére.

Bővebben
Aviko Halloween bundázott cheddar sajtfalatok jalapeno paprikával

HALLOWEEN AJÁNLAT - Aviko Food Service Halloween, az ősi kelta ünnep angolszász országokban divatos modern kori megünneplése idehaza is egyre több követőt vonz. Az esemény egyben jó alkalom arra, hogy a vendéglátóhely egyedi ajánlatokkal rukkoljon elő. Lepje meg Ön is vendégeit jellegzetes Halloween témájú ételekkel és növelje bevételét! Még nem késő, hogy felkészüljön, ehhez adunk néhány ötletet alább. A sütőtökből készült ételek minden formában jó megoldást jelenthetnek - krémleves, kemencés sült tök, vagy sütőtökös pite-, ha kreatívak vagyunk, kis ráfordítással számtalan "rémisztő" formájú étel is szerkeszthető. A "tüzes" vagy "pokolian erős" ételek népszerűek ilyenkor. Ezért, ha már megalkotta saját kísértetszendvicsét J, hadd ajánljuk mellé az Aviko különlegességét, a világegyetem legijesztőbb Halloween sajtfalatkáit! Az omlós cheddar sajt és a csípős jalapeno paprika kombinációjából készült 19g-os falatka jellegzetes, fekete tempura bevonatával látványos ajánlat az ünnepi menüben. Elkészíteni gyerekjáték: fritőzben 175 °C-on 3,5 perc alatt készre sül. A standardizált egységsúly és a csomagban lévő fix darabszám átlátható költségtervezést tesz lehetővé. A Halloween sajtfalatok tálalhatóak pl. salátával, de mártogatósokkal kiegészítve ellenállhatatlan snack és sörkorcsolya lehet belőlük. Ötletekért és receptekért látogassa meg weboldalunkat. További információkért, kérjük, keresse az Aviko értékesítési képviselőit.

Bővebben
chilled products 1

Frissüljünk fel! - Aviko Food Service Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban. Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit! Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben, ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap, különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék csökkentésében. A hűtött szortiment minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához (Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos, főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az állag és a karakteres burgonyaíz. Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse képviselőinket és igényeljen termékmintát.

Bővebben
Baked Potato Skins 1

Bemutatkoznak a kézzel készült burgonyahajók - Aviko Food Service A rohanó városi életvitel az étkezési szokásokat is megváltoztatja. A megszokott gyorsételeken túl egyre népszerűbbek a „csipegetős” azaz megosztható menük, a falatkák, melyek betekintést engednek új ízek világába.

Bővebben