Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk

Churros – amit muszáj megkóstolni a karácsonyi vásárban! - Aviko Food Service Az ünnepi szezonban az ország tele van karácsonyi vásárokkal. Ezekben a szebbnél szebb egyedi ajándékok mellett ezernyi ízletes, „átmelegítő” ételajánlat sorakozik. A „street food” kitelepülések remek alkalmat nyújtanak a vendéglátás bevételének növelésére.

Bővebben
Aviko Halloween bundázott cheddar sajtfalatok jalapeno paprikával

HALLOWEEN AJÁNLAT - Aviko Food Service Halloween, az ősi kelta ünnep angolszász országokban divatos modern kori megünneplése idehaza is egyre több követőt vonz. Az esemény egyben jó alkalom arra, hogy a vendéglátóhely egyedi ajánlatokkal rukkoljon elő. Lepje meg Ön is vendégeit jellegzetes Halloween témájú ételekkel és növelje bevételét! Még nem késő, hogy felkészüljön, ehhez adunk néhány ötletet alább. A sütőtökből készült ételek minden formában jó megoldást jelenthetnek - krémleves, kemencés sült tök, vagy sütőtökös pite-, ha kreatívak vagyunk, kis ráfordítással számtalan "rémisztő" formájú étel is szerkeszthető. A "tüzes" vagy "pokolian erős" ételek népszerűek ilyenkor. Ezért, ha már megalkotta saját kísértetszendvicsét J, hadd ajánljuk mellé az Aviko különlegességét, a világegyetem legijesztőbb Halloween sajtfalatkáit! Az omlós cheddar sajt és a csípős jalapeno paprika kombinációjából készült 19g-os falatka jellegzetes, fekete tempura bevonatával látványos ajánlat az ünnepi menüben. Elkészíteni gyerekjáték: fritőzben 175 °C-on 3,5 perc alatt készre sül. A standardizált egységsúly és a csomagban lévő fix darabszám átlátható költségtervezést tesz lehetővé. A Halloween sajtfalatok tálalhatóak pl. salátával, de mártogatósokkal kiegészítve ellenállhatatlan snack és sörkorcsolya lehet belőlük. Ötletekért és receptekért látogassa meg weboldalunkat. További információkért, kérjük, keresse az Aviko értékesítési képviselőit.

Bővebben
chilled products 1

Frissüljünk fel! - Aviko Food Service Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban. Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit! Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben, ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap, különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék csökkentésében. A hűtött szortiment minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához (Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos, főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az állag és a karakteres burgonyaíz. Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse képviselőinket és igényeljen termékmintát.

Bővebben
Baked Potato Skins 1

Bemutatkoznak a kézzel készült burgonyahajók - Aviko Food Service A rohanó városi életvitel az étkezési szokásokat is megváltoztatja. A megszokott gyorsételeken túl egyre népszerűbbek a „csipegetős” azaz megosztható menük, a falatkák, melyek betekintést engednek új ízek világába.

Bővebben
vegan fast food 1

Megérkezett a vegán gyorsétkezés trendje! - Aviko Food Service A vegán- és vegetáriánus étrendek népszerűségével együtt növekszik a növényi alapú élelmiszerek iránti kereslet. 2020-ra a vegán és vegetáriánus globális piac értéke eléri az 5 milliárd dollárt (Fitt Insider). Európa-szerte egyre több húsmentes étterem nyílik és a trend a vendéglátás szélesebb köre számára is remek lehetőség az étlap frissítésére.

Bővebben
Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 6 Totaal

CHURROS2GO - Aviko Food Service

Megosztva 2019.06.14.

CHURROS2GO - Aviko Food Service A street food speciális válfajaként seregnyi food truck gördül ki az utakra, hogy a nyári fesztiválokon idén is elkápráztassa az éhes közönséget. A nap már éget, a strandok megtelnek, de még nem késő újítani vevőcsalogató finomságokkal! A fogyasztók vágynak az új ízekre, textúrákra, és ezek egyedi kombinációja új lendületet ad a street food kínálatnak is. Van már hamburger, pulled pork, sőt valami vegán cucc is az étlapon és egy új desszert is jól jönne? Van egy jó ötletünk az Ön számára, mely érezhető pénzügyi hasznot hoz, egy édes csábítás, mely vendégeit kígyózó sorokba rendezi a pult előtt.) A churros, ez az ízletes spanyol termék, az elmúlt években gyors népszerűségre tett szert számos országban.

Bővebben
breakfast

Reggeli egész nap? Itt az új Aviko-koncepció! - Aviko Food Service A nyüzsgő nagyvárosban már a reggeli sem a régi… A rohanás életforma, egyre kevesebben szánnak időt arra, hogy hagyományos módon, otthon, az asztalnál ülve fogyasszák el a reggelit. A vendéglátóhelyekre beülő, későn reggeliző vendégek igényeihez illeszkedik a tízórai, a brunch - és végül így válik a reggeliből egész nap fogyasztható egyszerű, de tartalmas ajánlat, változatos gyorskaja. Trend vagy életstílus: a reggeli új utakat tör, és ez a vendéglátóhelyeket is arra ösztönzi, hogy fontolóra vegyék étlapjuk felfrissítését.

Bővebben
Aviko Sweet Diced Potatoes Susskartoffel Salat Mit Chorizo Und Tomaten 1

Édesburgonya trend - Aviko Food Service Az édesburgonya a burgonyafélék családján kívüli közösség tagja, de a konyhán ugyanúgy felhasználható, mint a „közönséges” burgonya. Kedvező élettani hatásai és íze miatt is egyre növekszik az érdeklődés iránta. A batáta rendszeres fogyasztása segít az immunrendszer karbantartásában, jó hatással van a koleszterinszintre, sőt magas béta-karotin és növényi szterin tartalmának köszönhetően segíthet a rák kifejlődésének megelőzésében is.

Bővebben
AvikoPRO

AvikoPRO – új lehetőségek és tulajdonságok - Aviko Food Service AvikoPRO – Az Aviko kulináris applikációja, mely számtalan inspirációt nyújt konyhája részére. Bárhol és bármikor, könnyedén hozzáférhet receptjeinkhez, és kedvére válogathat termékeink közül. Tegye fel kérdését értékesítési csapatunk tagjainak az AvikoPRO segítségével! Használatával naprakészen értesülhet újdonságainkról, a piaci hírekről és az aktuális trendekről.

Bővebben
Aviko gratin cheddar sajttal és szarvasgombával

Karácsonyi Gratin ajánlatok - Aviko Food Service Nyakunkon az ünnepi szezon, családi események, vállalatok karácsonyi összejövetelei, újévi partik kiáltanak különleges ételsorokért. A vendégek ilyenkor elvárják az innovatív ajánlatokat, s ez a vendéglátásban dolgozók számára kihívásként jelentkezik, különösen, ha kicsi a konyha, kevés a személyzet, vagy rövid az elkészítési idő. „Miként különböztessem meg ajánlatomat a versenytársakétól?” – merül fel sokakban a kérdés.

Bővebben
Aviko vegán trend

Veggie trend - Aviko Food Service

Megosztva 2018.09.10.

Veggie trend - Aviko Food Service A “vegánosodás” minden jel szerint a foodservice vezető irányzata lesz 2019-ben. A trendet többségében a még tudatosabb, etikusabb és egészségesebb étkezési alternatívát kereső fiatalabb vendégek “húzzák”. Ezt a jelzést számos gyártó, köztük az Aviko is felismerte.

Bővebben
Aviko egyenes churros - spanyol csurgatott fánk

Ollé! Itt a churros ideje! - Aviko Food Service A churros Spanyolországból származik – főleg reggeliként fogyasztva nagyon népszerű ínyencség. Nehéz rátalálni az eredeti receptre, mivel a churros készítésének sok hagyománya van. Sokan tojást, vanília aromát, vaníliás cukrot, és hasonló „extrákat” adnak hozzá, de az autentikus tészta csak vízből, lisztből, sóból és egy kevés olívaolajból áll. Csak annyit kell tennünk, hogy az összetevőket egy könnyen gyúrható tésztává keverjük, majd rudakká formázzuk – legjobb esetben hagyományos churros készítő eszközzel.

Bővebben
Új Aviko prémium csomagolás

Új csomagolás az Aviko Premium hasábburgonyáknál - Aviko Food Service Idén az Aviko újabb fontos lépést tesz a pálmaolaj felhasználásának csökkentésére azzal, hogy a nyár közepétől Premium hasábburgonyáinak (Super Crunch, Super Longs) elősütését napraforgóolajban végzi. A burgonyaspecialitások esetében ez a lépés már évekkel ezelőtt megtörtént, ahogy a legtöbb kiskereskedelmi terméknél is. A vendéglátásban a felhasználók jó része még pálmaolajat használ a termékek készre sütéséhez, de esetükben is egyre nő a napraforgóolajat választók száma. Különösen igaz ez a magas minőségű termékeket felszolgáló éttermeknél és vendéglátóhelyeknél, az Aviko vásárlóinál, akik maguk is úgy gondolják, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó napraforgó étolaj használatával vendégeik asztalára is egészségesebb étel kerülhet.

Bővebben
Aviko Y generáció szokásai

Az Y generáció étkezési szokásai – Mit érdemes szem előtt tartani a vendéglátásban? - Aviko Food Service Több kutatás mutatja, hogy napjainkban az ún. Y generáció (az ezredforduló környékén nagykorúvá lett fiatal felnőttek) rendelkezik a legnagyobb vásárlóerővel a piacon.

Bővebben
Focaccia pestoval, zöldségekkel és Aviko chilis sajtfalatkákkal

OSZTOZZUNK AZ ÉLMÉNYEKBEN! - Aviko Food Service Nem csak azért járunk étterembe, mert éhesek vagyunk, hanem, hogy élvezzük a találkozást, az együtt töltött időt. Sörözéshez, beszélgetésekhez gyakran választunk a társasággal megosztható finom snacket, sörkorcsolyát. A snack -különösen a trendi helyeken- ma már többet jelent, mint a csipsz és a mogyoró. Egyre többen keresik és veszik jó néven a kínálatban a tartalmas, ízletes étvágyfalatkákat. Az Aviko "Share the fun" koncepciója tökéletesen illik ezekhez az alkalmakhoz. Az Aviko étvágyfalatkáinak széles választékával, gyerekjáték egyedi "Share the fun" variációkat készíteni. Választékunk a napokban három új termékkel bővült, kettő közülük a vegán étrendbe is illeszthető, trendi és rendkívül ízletes. Tekintsük át az újdonságokat részletesen! Fűszeres kukoricafalatkák (vegán) - fő összetevője a csemegekukorica (45%), mely fűszerekkel és paprikával keverve, látványos és ínycsiklandóan finom ropogós bevonatban nagyon sokoldalúvá teszi ezt az egyenként 15 gramm súlyú falatkát: képzeljük el vegetáriánus "finger food snack" formájában (pl. édes chili mártogatóssal), vegyes sörkorcsolyatál részeként, saláta feltétként, vagy akár egy wrap töltelékének alkotórészeként. A termék nem csak fritőzben kisütve, de sütőben/légkeveréssel olaj nélkül is elkészíthető, így még vonzóbb lehet azon vendégek számára, akik az egészségesebb (alacsony zsírtartalmú) alternatívákat részesítik előnyben. Fűszeres kukoricaburger (vegán) - az összetevők ugyanazok, mint a kukoricafalatkák esetében (egy kicsivel több kukoricával - 46%), de az eltérő forma és a súly/darab (100 g) további lehetőségeket hordoz magában: szerkeszthet segítségével vegetáriánus burgert, menüben köretként hasábburgonyával, vagy felvághatja kisebb darabokra egy "Share the fun" tál részeként, esetleg shish kebabhoz, zöldségekkel és más Aviko falatkákkal társítva. Mindkét kukoricás újdonságunknak enyhén füstös aromája van, mely egyedi és nagyon kellemes ízt biztosít ebben a szegmensben. Chilis sajtfalatkák panírköpenyben (18,5 g / darab) - sajtfalatok csípős zöldpaprikával és fűszerekkel sörtésztás bundában. Kívül ropogós köpeny, belül lágy, fűszeres, omlós sajt: valódi ízélményt nyújt. Mérete és íze miatt tökéletes sörkorcsolyának, jól illeszthető a "Share the fun" tálakhoz vagy számos más kulináris ötlethez. Jó étvágyat! Vendéglátóhelyen együtt tölteni az időt barátainkkal mindig kellemes kikapcsolódást jelent.

Bővebben