Sweet potato fries 4 sweet fries 1
  • Sweet Potato Fries 3
    Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat?

Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • sweet fries 1
  • Sweet Potato Fries 3
  • Sweet potato fries 4
  • Sweet potato fries 2

Aviko hasábok édesburgonyából - Aviko Food Service

Megosztva 25/10/2017

Aviko hasábok édesburgonyából - Aviko Food Service Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat? Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat? Tudja-e honnan származik a batáta? Az édesburgonya már akkor jól ismert volt Közép- és Dél-Amerikában amikor Kolumbusz Kristóf megérkezett oda az 1400-as évek végén. Újkori népszerűsége az Egyesült Államokban csúcsosodott ki az 1930-as években, majd kissé újra feledésbe merült. Termesztésének érdekessége, hogy rosszul tűri az alacsony hőmársákletet, a növény már 10°C-on tönkremehet. A vegetációs idő alatti magasabb hőmérséklet a gumó ízét is édesebbé teszi. Az utóbbi néhány évben az édesburgonya újra reneszánszát éli, népszerű, vibráló "super food"-ként újjászületve. Mi az Avikónál alapanyagként a népszerű Beauregard fajtát használjuk, a gyártás során az egyedülálló gőz-blansírozás étvágygerjesztő színt és ropogósságot garantál, valamint segít megőrizni a természetes cukrokat. A készre sütött édesburgonya hasábok valóban ellenállhatatlanul mutatnak a tányéron. És hogy miért szeretik a vendégek? Egyedülálló zamata és elismert élettani előnyei miatt a batáta egyre népszerűbb és divatos eledel, alacsonyabb glikémiás indexe miatt a diabetikus táplálkozásban is jól használható. A sötét húsú édesburgonya több A és C vitamint tartalmaz mint a világos húsú fajták. Napjainkban a hasábburgonya alternatívájaként jelenik meg hamburgerező láncokban, trendi és színes köretként tűnik fel a magas kategóriájú éttermekben. A gluténérzékenyeknek jó hír, hogy a a batáta és a belőle készülő Aviko Édesburgonya is gluténmentes, ezért bátran fogyasztható. Egyedülálló zamata és elismert élettani előnyei miatt a batáta egyre népszerűbb és divatos eledel, ezért Önnek is szüksége van rá az étlapon! Kreáljon ízletes snacket egy mártogatóssal, kínálja menüben hamburger mellé, válassza grillezett halloumi sajthoz, vagy ajánlja akár desszertként sós karamell mártogatóssal (higgye el: működni fog!:) Sokoldalúságával édesburgonya hasábunk az ételkínálat remek kiegészítője. Keressen még több receptet, vagy inspirációkért használja az AvikoPRO mobil applikációt!

Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat? Tudja-e honnan származik a batáta? Az édesburgonya már akkor jól ismert volt Közép- és Dél-Amerikában amikor Kolumbusz Kristóf megérkezett oda az 1400-as évek végén. Újkori népszerűsége az Egyesült Államokban csúcsosodott ki az 1930-as években, majd kissé újra feledésbe merült. Termesztésének érdekessége, hogy rosszul tűri az alacsony hőmársákletet, a növény már  10°C-on tönkremehet. A vegetációs idő alatti magasabb hőmérséklet a gumó ízét is édesebbé teszi.

Az utóbbi néhány évben az édesburgonya újra reneszánszát éli, népszerű, vibráló "super food"-ként újjászületve. Mi az Avikónál alapanyagként a népszerű Beauregard fajtát használjuk, a gyártás során az egyedülálló gőz-blansírozás étvágygerjesztő színt és ropogósságot garantál, valamint segít megőrizni a természetes cukrokat. A készre sütött édesburgonya hasábok valóban ellenállhatatlanul mutatnak a tányéron.

És hogy miért szeretik a vendégek? Egyedülálló zamata és  elismert élettani előnyei miatt a batáta egyre népszerűbb és divatos eledel, alacsonyabb glikémiás indexe miatt a diabetikus táplálkozásban is jól használható. A sötét húsú édesburgonya több A és C vitamint tartalmaz mint a világos húsú fajták. Napjainkban a hasábburgonya alternatívájaként jelenik meg hamburgerező láncokban, trendi és színes köretként tűnik fel a magas kategóriájú éttermekben. A gluténérzékenyeknek jó hír, hogy a a batáta és a belőle készülő Aviko Édesburgonya  is gluténmentes, ezért bátran fogyasztható.

Egyedülálló zamata és  elismert élettani előnyei miatt a batáta egyre népszerűbb és divatos eledel, ezért Önnek is szüksége van rá az étlapon! Kreáljon ízletes snacket egy mártogatóssal, kínálja menüben hamburger mellé, válassza grillezett halloumi sajthoz,  vagy ajánlja akár desszertként sós karamell mártogatóssal (higgye el: működni fog!:)  Sokoldalúságával édesburgonya hasábunk az ételkínálat remek kiegészítője.

Keressen még több receptet, vagy inspirációkért használja az AvikoPRO mobil applikációt!

 

google play

app store

Termék

804101 Sweet Potato Fries

Édesburgonya hasábok