Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

Aviko burgonyalepény (tócsni, lapcsánka)

Újdonság! - Aviko Food Service

Megosztva 2016.12.19.

Novembertől elérhetőek az Aviko gluténmentes burgonyalepények! Az Aviko burgonyalepények ízletesek és kiváló minőségűek. Mostantól már gluténmentesek is, csakúgy, mint a legtöbb Aviko hasábburgonya és burgonyakülönlegesség. Találja meg az önnek leginkább tetsző tálalási módot!

Bővebben
Aviko sajtos-tejszínes burgonyagratin

Bonjour Gratin! - Aviko Food Service

Megosztva 2016.12.18.

Aviko Burgonyagratin család – segítségükkel gyorsan és egyszerűen a menü részévé tehetjük a klasszikus francia fogást. A leleményesen válogatott összetevőknek köszönhetően – burgonyaszeletek leöntve 30%-os zsírtartalmú tejszínnel a gazdag, mégis könnyed ízélményért – az adagokra formázott gratin megtartja alakját, még egy órával az elkészítés után is.

Bővebben
50 mód az Aviko hasábburgonya elkészítésére

Food Service ajánlataink dinamikusan változnak, követve a legújabb közösségi trendeket. Szeretjük az időnket a barátainkkal tölteni, közben újabb és újabb kulináris élményekkel gazdagodni.

Bővebben
Aviko Mix2go termékek, sült krumpli, rántott hagymakarika és röszti falatka

Mix2go - Aviko Food Service

Megosztva 2016.11.09.

Ismerje meg legújabb értékesítési koncepciónkat – növelje bevételét mix2go csomagokkal! A fogyasztók egyre igényesebbek, folyamatosan keresik az új kulináris élményeket. Lepje meg őket, és különböztesse meg magát a konkurenciától – kínáljon nekik mást és többet köretként, mint egyszerű hasábburgonyát.

Bővebben
Aviko Super Crunch sült krumpli ropogós bevonattal

A Super Crunch hasábburgonya megadja a választ a megkülönböztethető minőség iránti egyre növekvő igényre. Könnyen kiemelhető a klasszikus hasábburgonyák sorából, egyszerűen megkülönböztethető a versenytársak termékeitől.

Bővebben
Aviko osztozzunk az élményekben termékek: panírozott hagymakarika, héjas burgonyagerezd és Philadelphia panírozott krémsajtgolyók.

Share the Fun! - Aviko Food Service

Megosztva 2016.11.01.

A koncepció célcsoportját azok a fiatal és igényes fogyasztók képezik, akik számára a snack többet jelent egyszerű ropogtatnivalónál. A finom csipegetnivalók sörkorcsolyaként is tökéletesek, ezáltal segíthetnek extraprofitot realizálni.

Bővebben
Az idei hamburger trendekhez kiválóan illő Aviko termékek, mint például aviko sült krumpli vagy édesburgonya hasábok.

Food Service ajánlataink dinamikusan változnak, követve a legújabb közösségi trendeket. Egyre kevesebb időt töltünk a konyhában, ugyanakkor egyre jobban szeretjük otthonunkon kívül eltölteni az időnket. Kedveljük azokat a helyeket, ahol barátságos környezettel és egyedülálló koncepcióval találkozunk, és amelyek kulináris újdonságokkal lepnek meg minket.

Bővebben
new webpage

Látogassa meg elkészült új weboldalunkat!

Bővebben