
Passion for Plating
Segítünk abban, hogy a konyhai munka gördülékenyebb legyen: időt spórolhatsz, egyszerűbbé válik az előkészítés, és minden tál mindig egyformán magas színvonalú lesz. Így marad időd arra is, hogy igazán látványos ételeket varázsolj a tányérokra.
Aviko MasterChef
Évről évre kiváló séfek vállalják a kihívást: a Passion for Plating versenyen mindössze két óra alatt három lenyűgöző ételt készítenek, bemutatva termékeink praktikusságát és minőségét. A következő hónapokban megoldásokkal, receptötletekkel és még sok mással fognak inspirálni téged.
Inspirálódj a korábbi versenyek, a MasterChef 2023 és MasterChef 2024 receptjeiből!
Ismerd meg 2025 mesterszakácsait

- Első csapat
Jörg Heid & Adwin FonteinEgy páros, akiktől más séfek is tartanak! Jörg Michelin-csillagos konyhákban szerzett tapasztalatot, jelenleg pedig a Food Affairs GmbH-nál dolgozik, felsőkategóriás vendéglátásban. Adwin séfként dolgozik a brüsszeli Accor Hoteleknél, és szintén nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Ők az "Easy & Affordable” kategória nyertesei.
- Második csapat
Ermal Cani & Enrico PantornoEgy albán és egy olasz, micsoda szenvedélyes kombináció! Ermal a Hilton Cambridge ügyvezető séfje, Enrico pedig kulináris vállalkozó Szicíliában. Mindketten hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, és nagy szenvedéllyel főznek! Egy titkot is elárulunk: ők a 2025-ös összesített győztesek!
- Harmadik csapat
David Schneider & Neil MolyneuxDavid és Neil egy duót alkottak. David az Egyesült Államokból, több mint 35 év tapasztalattal rendelkezik, többek közt a Marriott Resort Arizona vezető séfjeként. Neil az Egyesült Királyságból érkezett, fejlesztő séfként dolgozik egy 18 éttermet magában foglaló csoportnál. Mindketten hatalmas szenvedéllyel főznek, ez visszaköszön az ételeikben is.
- Negyedik csapat
Dumitru Bucsa & Jiray SeropianDumitru a bukaresti Novotel (Accor) executive séfje. Jiray Svédországból hozta el a street food világának lendületét. El tudod képzelni, milyen fantasztikus kulináris keveréket alkottak?
- Ötödik csapat
Juan Pablo Fernández & Filip BrücknerJuan Pablo és Filip már az első perctől szoros csapatként dolgoztak együtt. Kreatív energiájuk, játékos hozzáállásuk és az ízek iránti érzékük meglepetésekkel teli tányérokban öltött testet. Számukra a főzés több, mint munka: ez a módja annak, ahogy kapcsolódnak a világhoz. Mindketten szilárdan vallják, hogy a konyhában mindig van valami új felfedeznivaló.
- Hatodik csapat
Simon Walch & Edward WrightSimon Ausztriából, egy fantasztikus családi hotel tulajdonosaként, Edward pedig az Egyesült Államokból, hatalmas kulináris tapasztalattal érkezett a versenyre. Olyan messzire mentek, hogy még a Green & Sustainable ételük karbonlábnyomát is kiszámolták.
- Hetedik csapat
Xhulio Satka & Kristian Bryhner FoghXhulio az Egyesült Királyságban a The Alchemist regionális séfje, míg Kristian Dániából érkezett. Mindketten magas szintű, sokszínű konyhai tapasztalattal rendelkeznek, és ez azonnal megmutatkozik a precíz, mégis játékos tányérjaikon.
- Nyolcadik csapat
Kjelte Slinkman & Patricia BorgesHollandia találkozik Portugáliával. Kjelte hatalmas főzési szenvedéllyel és óriási tanulási vággyal érkezett a versenybe. Patricia Portugália partjairól hozza a tenger szeretetét, és elkötelezett a fenntartható alapanyagok mellett. Együtt három gyönyörű és finom ételt alkottak!
- Kilencedik csapat
Sergi Martene Balchori & Jhon GarciaA legfiatalabb résztvevők a MasterChef versenyen, de ez nem befolyásolta a fogásaik minőségét. Nagyon határozottak voltak, azonnal tudták, mit akarnak készíteni. A Mystery Box kihívás nagyszerű győztesei!
- Tizedik csapat
Jeff Mc Clure & Letizia BirriLetizia Birri és Jeff Mc Clure egy elbűvölő párost alkottak. Letizia olasz szenvedéllyel és kifinomult érzékkel főz, míg Jeff az Egyesült Államokból hozta profi tapasztalatát. Együtt megnyerték a „Green & Sustainable” kategóriát.
- Újdonság! Egy gratin, amit mindenki szeretFedezd fel
Egyre több a speciális étrendű vendéged? Már így is sok a dolgod? Akkor ezt imádni fogod! Hihetetlenül krémes, finom gratinok. Vegán, laktózmentes, gluténmentes és elnyerte a Superior Taste Award díjat! Ez a legfőbb bizonyítéka annak, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd az íz terén. Egy gratin, amit minden vendég szeretni fog.
- 3 perc, és kész a köret!Fedezd fel
Csak 3 perc kell ahhoz, hogy ezt a ropogós, papírvékony, házias jellegű köretet az asztalra tedd. Részletek a bioban!