aviko crunchy_shapes_grip_n_dip_csonakburgonya

Különlegesen ropogós GRIP ‘n Dip

A különleges U alakú, extra ropogós bevonattal ellátott csónakburgonya figyelemfelkeltő, egyedülálló étkezési élményt nyújt, kifejezetten mártogatásra termett! Akár helyben fogyasztásra, akár kiszállításra, elvitelre szánja, ez a látványos megoldás valódi értéket teremt az Ön vállalkozása számára.

tapas Aviko Food Service blog

A burgonyából speciálisan szelt, extra ropogós bevonattal ellátott Grip 'n Dip csónakburgonya figyelemfelkeltő, látványos sült krumpli. Használhatja prémium előételként vagy snack-ként: házilag készített szószok mártogatásához ideális! Ahogy a vendégek újra visszatérnek a társasági életbe, úgy ismét előtérbe kerülnek az örömteli közös étkezések, a csipegetős tálak. Miért ne tálalhatná gourmet burgereivel, igazi ízélményt nyújtva a vendégek számára? A kézműves megjelenés, a különleges forma, ropogósság a legtöbbet hozza ki bármely ételből - legyen az hús, vagy zöldség -  amelyhez csónakburgonyát kínál.
A Grip 'n Dip tökéletesen alkalmas kiszállításra és elvitelre egyaránt. Miért? A speciális, extra ropogós, gluténmentes bevonatnak köszönhetően a burgonya meleg és ropogós marad kiszállítás során is.

aviko crunchy_shapes_grip_n_dip_csonakburgonya

Milyen előnyöket kínál a Grip 'n Dip csónakburgonya?

  • U alakú hasábburgonya - elősütött és gyorsfagyasztott.
  • Bevonatának köszönhetően extra ropogós.
  • Az elkészítést követően akár 20 percig ropogós marad.
  • Tökéletes szószokhoz és csipegetős tálakhoz.
  • Optimális megoldás, hogy kiszállításra vagy elvitelre éttermi élményt nyújtson.
  • Napraforgóolajban elősütött, gluténmentes termék.

 

Megkóstolná és kipróbálná az Aviko Grip 'n Dip csónakburgonyát? Lépjen velünk kapcsolatba!