aviko_hazhozszallitas_hasabburgonya_ropogos_bevonattal

Segítünk felépíteni az étel-házhozszállítás üzletágadat!

Mindannyian tapasztaltuk, hogy milyen nehéz perióduson ment keresztül a gasztronómiai szektor, és az elmúlt időszak következményei kihatással lesznek az elkövetkező hónapok eseményeire is. Egy dolog bizonyos: a kiszállítási szektor felszálló ágban van.

A következő fél évben nagy valószínűséggel új normákkal kell megismerkednünk. Az új trendeknek megfelelően egyre többen és egyre gyakrabban fognak ételt házhoz rendelni.

Ez a trend rendkívüli lehetőséget biztosít az éttermek és az elvitelre ételt kínáló egységek számára, és mi azon fogunk dolgozni az elkövetkező hónapokban, hogy segítsünk neked az új piaci normáknak megfelelni, illetve a kiszállításos üzletágadat együtt felvirágoztatni.

Hogyan tudunk segíteni Neked ebben?

Olvasd el az étel-házhozszállításhoz kapcsolódó kiadványunkat, ebben megtalálod a legfontosabb, Aviko-kiszállítással kapcsolatos információkat!

Az elkövetkező időszakban számos ötletet biztosítunk számodra, hogy segítsünk felvirágoztatni a kiszállításos üzletágadat:

1. Solutions

A Super Crunch a legropogósabb, kiszállításra alkalmas hasábburgonya a piacon, az Aviko étvágyfalatkák szintúgy kiválóan bírják a kiszállítás viszontagságait - tökéletes megoldások számodra. Külön hangsúlyt helyezünk a kiszállításhoz legmegfelelőbb csomagolásra is, hogy az étel a kiszállítás időpontjában is a legjobb formáját mutassa.

2. Insights

Nyitva tartjuk a szemünket és küldetésünknek tekintjük, hogy a legfontosabb trendeket, információkat megosszuk veletek, hogy semmiről se maradjatok le.

3. Inspiration

Vezető séfekkel és egy Aviko séffel, Dider Verschueren-nel karöltve azon dolgozunk, hogy minél ínycsiklandóbb és jövedelmezőbb, kiszállításra kész ételeket mutassunk be, amelyeket a vendégeid is imádni fognak.

4. Co-creation

Szakmai workshopok és új termékbemutatók segítségével, illetve más innovatív piaci megoldások integrálásával dolgozunk a legmegfelelőbb termékek megtalálásán.

5. Innovations

Kutatási központunk és tapasztalataink felhasználásával alkotjuk meg innovatív termékeinket, csakúgy, mint a hozzájuk legmegfelelőbb csomagolást és szakmai tanácsokat, hogy ezek segítségével erősítsük éttermed kiszállítási üzletágát.

6. Learning

Az élelmiszerek házhoz szállítására vonatkozó tanácsoktól kezdve a digitális megoldások elsajátításán át segítünk beindítani és felvirágoztatni az önálló kiszállítási üzletágadat.

 

A mi küldetésünk, hogy segítsünk beindítani és felvirágoztatni az önálló kiszállítási üzletágadat, hiszen a Te sikered a miénk is.