Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend (1)
  • Aviko Gratin For Delivery Chilled Basic Gratin With Vegetables 1 Liggend
  • Aviko Gratin For Delivery Zoete Aardappelgratin Op De Huid Gebakken Rode Poon 1 Liggend

Aviko gratin – a tökéletes választás házhozszállításra

Megosztva 26/02/2021

Az urbanizáció, a digitalizáció és a kényelem magasabb szintje a fogyasztók vásárlási szokásainak a megváltozásához vezetett. A Covid- 19 járvány felgyorsította ezeket a trendeket, és egyben a foodservice egységek elviteles és házhozszállítási kínálatának növekedését is elősegítette. A lezárások alatt ez volt az egyedüli opció a vendéglátóegységek számára. Fontos kitűnni a versenytársak kínálatából és a vendégek számára magas minőségű házhoz szállított ételeket kínálni – az Aviko gratin termékcsalád a tökéletes megoldás, hogy a legjobban kihasználja a házhozszállításban & elviteles opcióban rejlő lehetőségeket.

5 ok, amiért érdemes felvenni az elviteles / házhozszállítós ajánlatba az Aviko gratineket

  1. Éttermi élmény otthon. A francia konyha igazi klasszikusa, nagyszerű kisebb baráti összejövetelekhez és tökéletes az elviteles & házhozszállításos opciókhoz egyaránt. A legmagasabb minőségű gratin a piacon - az Aviko gratinek különleges ízélményét a párolt burgonyaszeleteknek, a 30%-os tejszín tartalmának és ementáli sajt kombinációjának köszönheti. A magas minőségű összetevők és az előállítási folyamat együttesen biztosítják, hogy az Aviko gratinek hosszú ideig megőrizzék állagukat.

  2. Elkészítés gyorsasága: Az Aviko gratint 15- 22 percig kell melegíteni sütőben / kombi sütő-párolóban, és készen is van! A termék összetételének köszönhetően a hűtött vagy a fagyasztott gratin készre sütve kiválón megtartja a hőt, így az elkészítése után akár egy óráig is tálalható.

  3. Adagolás és menü kalkuláció: minden gratin 100 vagy 35 gramm tömegű.

  4. Heat at home megoldás- Aviko gratinek kiválóan használhatók "heat at home" menüként, húsvéti vagy karácsonyi catering elemként.

  5. Változatos ízvilág- paradicsom & mozzarella, brokkoli, spenót és ementáli sajt, gomba, bacon vagy édesburgonya - segítenek kitűnni a tömegből.

 

Klasszikus burgonyagratin: tökéletes alap az egyedi ajánlatokhoz. A költség könnyen kalkulálható: minden adag 100 gramm. 22 perc alatt kombi sütő-párolóban vagy 2 perc alatt gyorssütéssel elkészíthető.

 

Burgonyagratin extrákkal - a változatos összetevők gazdag ízei inspirálják önt az új ételvariációk elkészítésében. Egyszerű adagolásának köszönhetően segít a költségek kontrollálásában - minden darab 100 grammos. Édesburgonya gratin - 75 gramm. 22 perc alatt kombi sütő-párolóban vagy 2 perc alatt gyorssütéssel elkészíthető.

 

GN Gratin - házias megjelenés, ideális klasszikus gratin-ként vagy ízesítse kedve szerint további hozzávalókkal. Gastronorm tálcára optimalizálva. Elkészítési idő - csupán 15 perc kombi sütő-párolóban!

 

Hűtött gratin - a frissen készített gratin ízvilágához a legközelebb álló termék

Gratin házhozszállítva kiadvány

leaflet cover photo gratin leaflet.

Töltse le legújabb kiadványunkat, és tudjon meg mindent a gratin házhozszállításáról!