falalfel_golyok_es_hagymakarikak_fustolt_lazaccal_es_kapros_majonezzel

Falalfel golyók és hagymakarikák füstölt lazaccal és kapros majonézzel

Hozzávalók

  • 5 db Aviko Falafel golyók
  • 4 db Aviko Hagymakarikák
  • 60 g füstölt lazac
  • 60 g avokádó
  • 30 g parmezán sajt
  • 30 g lilahagyma
  • 5 g kapribogyó
  • 5 g friss kapor
  • 5 g fekete olívabogyó
  • 50 ml olaj
  • 100 ml tej

Elkészítés

  1. Készítsd el a falafel golyókat és a hagymakarikákat a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. A füstölt lazacot vágd csíkokra.
  3. Eközben az avokádót szeleteld fel, a lilahagymát vágd csíkokra, az olívabogyót felezd meg.
  4. A kaprot keverd össze a hideg tejjel, majd folyamatos turmixolás mellett lassan öntsd hozzá az olajat, amíg majonéz állagúvá nem válik. Sóval és citromlével ízesítsd.
  5. Helyezd a tányérra a füstölt lazacot, az avokádót, falafel golyókat és a hagymakarikákat. Szórd meg kapribogyóval, lilahagymával és olívabogyóval. A végén locsold meg kapros majonézzel, és reszeld rá a parmezán sajtot.