
Falalfel golyók és hagymakarikák füstölt lazaccal és kapros majonézzel
Hozzávalók
- 5 db Aviko Falafel golyók
- 4 db Aviko Hagymakarikák
- 60 g füstölt lazac
- 60 g avokádó
- 30 g parmezán sajt
- 30 g lilahagyma
- 5 g kapribogyó
- 5 g friss kapor
- 5 g fekete olívabogyó
- 50 ml olaj
- 100 ml tej
A receptben felhasznált Aviko termékek
Elkészítés
- Készítsd el a falafel golyókat és a hagymakarikákat a csomagoláson található utasítás szerint.
- A füstölt lazacot vágd csíkokra.
- Eközben az avokádót szeleteld fel, a lilahagymát vágd csíkokra, az olívabogyót felezd meg.
- A kaprot keverd össze a hideg tejjel, majd folyamatos turmixolás mellett lassan öntsd hozzá az olajat, amíg majonéz állagúvá nem válik. Sóval és citromlével ízesítsd.
- Helyezd a tányérra a füstölt lazacot, az avokádót, falafel golyókat és a hagymakarikákat. Szórd meg kapribogyóval, lilahagymával és olívabogyóval. A végén locsold meg kapros majonézzel, és reszeld rá a parmezán sajtot.