Készítsd el a mozarella falatokat és a habanero sajtfalatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
A pulykahúst vágd kisebb darabokra, add hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát és póréhagymát. Sózd, borsozd, fűszerezd római köménnyel, oregánóval és füstölt paprikával. Öntsd rá az olívaolajat és a borecetet, majd keverd össze. Tedd egy fedeles sütőtálba, és süsd 180°C-on 2,5 órán át. Sütés után két villával tépkedd szálaira, majd keverd hozzá a passatát és a teriyaki szószt.
A mentát aprítsd fel, keverd össze a joghurttal és a mézzel, majd ízesítsd citromlével, sóval és borssal. Szórd meg gránátalmamagokkal.
A tányéron kend el a joghurtot, helyezd rá a tépett pulykahúst, a mozarella falatokat és a habanero sajtfalatokat. Friss mentával és gránátalmával díszítsd.