tagliata-stilusu-loaded-fries

Tagliata-stílusú loaded fries

Hozzávalók

Adag: 4 főre

tagliata-stilusu-loaded-fries

Elkészítés 

Elkészítési idő: 25 perc

  1. Készítsd el a hasábburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint. 
  2. Tisztítsd meg a zöldbabot. Forrald sós vízben 4 percig, amíg roppanós marad. 
  3. Vágd durvára a rukkolát. Reszeld le a fokhagymát, és aprítsd fel a kapribogyót. Keverd össze a fokhagymát és a kaprit az extra szűz olívaolajjal. Add hozzá a balzsamecetet, keverd bele a rukkolát, majd sózd, borsozd ízlés szerint. 
  4. Melegítsd fel a grill serpenyőt. Töröld szárazra a szűzpecsenyéket papírtörlővel. Kenj olívaolajat mindkét oldalára, és sózd, borsozd. 
  5. Grillezd a szűzpecsenyéket magas hőmérsékleten 1 percig mindkét oldalon, amíg szépen megpirulnak, és belül rózsaszínűek maradnak. Hagyd pihenni a húst alufóliába csomagolva 5 percig. 
  6. Tedd a sült krumplit egy tálra vagy 4 kisebb tányérra. Vágd fel a szűzpecsenyét szeletekre, és helyezd a sült krumpli tetejére. A tetejére önts a rukkolás szószból, végül tegyél rá paradicsomot és parmezán forgácsot.
Aviko Wavy Blends Garlic&Herbs hullamos_burgonyahasabok_ropogos_fokhagymas-zoldfuszeres_bevonattal