kremes-ricottas-zoldseges-loaded-fries

Krémes ricottás-zöldséges loaded fries

Hozzávalók

Adag: 4 főre

kremes-ricottas-zoldseges-loaded-fries

Elkészítés 

Elkészítési idő: 20 perc

  1. Készítsd el a hasábburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint. 
  2. Egy száraz serpenyőben pirítsd meg a fenyőmagot, amíg aranybarnára nem sül, majd tedd egy tányérra. 
  3. Vágd le a spárga fás végeit, és vágd 4 cm-es darabokra. A cukkinit kockázd fel. 
  4. Hevítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben. Süsd a spárgát és a zöldborsót 4 percig. Add hozzá a cukkinit, és süsd még 2-3 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak, de még enyhén roppanósak maradnak. Sózd és borsozd ízlés szerint. 
  5. A ricottát egy botmixer segítségével verd fel 1 percig, amíg krémes nem lesz. 
  6. Tedd a sült krumplit 4 kisebb tányérra vagy egy nagy tálra. Rakd rá a zöldségeket és a paradicsomokat. A ricottából kanalazz egy-egy adaggal a tetejére. 
  7. Szórd meg parmezánnal és friss bazsalikomlevéllel.
Aviko Wavy Blends Garlic&Herbs hullamos_burgonyahasabok_ropogos_fokhagymas-zoldfuszeres_bevonattal