
Pizzás-stílusú loaded fries
Hozzávalók
Adag: 4 főre
- 600 g Aviko Wavy Blends Hullámos burgonyahasábok ropogós, fokhagymás-zöldfűszeres bevonattal
- 2 evőkanál olívaolaj
- 12 db marhahúsgolyó (hidegen)
- 1 konzerv pizzaszósz (400 g)
- 2 golyó mozzarella sajt
- 2 evőkanál zöld pesto
- 2 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál szárított oregánó
- 2 ág friss bazsalikom

Elkészítés
Elkészítési idő: 20 perc
- Hevítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben. Süsd a húsgolyókat 2-3 percig, amíg minden oldalról megpirulnak. Add hozzá a pizzaszószt, és párold a húsgolyókat 10 percig.
- Készítsd el a hasábburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint.
- Tépd kisebb darabokra a mozzarellát. Keverd össze a pestot a majonézzel.
- Tedd a sült krumplit egy tálalódeszkára vagy 4 kisebb tányérra. Rakd rá a golyókat a szósszal és a mozzarellával.
- Kanalazd rá a pestos-majonézes keveréket. Szórd meg oregánóval, és díszítsd bazsalikomlevelekkel.