sriracha-tzatziki-martogatos-dip

Sriracha-tzatziki mártogatós dip

Hozzávalók 

  • 600 g Aviko csónakburgonya
  • 150 g görög joghurt
  • 2 csemege uborka
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál sriracha (csípős chiliszósz)
  • Zöldségreszelő
sriracha-tzatziki-martogatos-dip

Elkészítés 

  1. Öntsük a joghurtot egy tálba. Reszeljük le az uborkát, és adjuk a joghurthoz.
  2. Reszeljük le vagy zúzzuk össze a fokhagymát.
  3. Adjuk hozzá a joghurtos keverékhez és keverjük össze az egészet.
  4. Keverjük össze a srirachát a tzatzikivel, és ízesítsük sóval.
  5. Készítsük el a csónakburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint és tálaljuk a mártással.