paradicsomos-martogatos-dip-fetaval

Paradicsomos mártogatós dip fetával

Hozzávalók 

  • 600 g Aviko csónakburgonya
  • 150 g feta sajt
  • 75 g félig szárított paradicsom olajban (lecsepegtetve)
  • 2 szál kakukkfű
  • Botmixer aprító fejjel
paradicsomos-martogatos-dip-fetaval

Elkészítés 

  1. A fetát durvára morzsoljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és kb. 1 evőkanál paradicsomos olajat is. Az egészet sima, krémes állagú dippé pürésítjük.
  2. A kakukkfű leveleit letépkedjük, és belekanalazzuk a dipbe. Ízlés szerint borsozzuk.
  3. A kész mártogatóst egy kis tálba öntjük, és ha szeretnénk, megszórjuk még egy kevés kakukkfűvel.
  4. Közben elkészítjük a csónakburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint és a mártogatóssal tálaljuk.