mogyoros-majonez

Mogyorós majonéz

Hozzávalók 

  • 600 g Aviko csónakburgonya
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mogyoróvaj
  • 1 evőkanál hoisin szósz
  • 1 lime
  • 50 g sózott földimogyoró
mogyoros-majonez

Elkészítés 

  1. Keverjük simára a majonézt, a mogyoróvajat és a hoisin szószt egy tálban.
  2. Csavarjunk bele ½ vagy egy egész lime levét ízlés szerint, majd alaposan keverjük össze.
  3. A földimogyorót durvára vágjuk, majd a kész mártogatós tetejére szórjuk.
  4. A majonézes szószt színes tálban tálaljuk.
  5. Készítsük el a csónakburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint és tálaljuk a mártással.

Tipp: A sambal mártás hozzáadásával igazán pikáns ízvilágot érhetünk el.