loaded-fries-avokadoval-marhahussal-es-kimchivel

Loaded fries avokádóval, marhahússal és kimchivel

Hozzávalók

Adag: 4 főre

loaded-fries-avokadoval-marhahussal-es-kimchivel

ELKÉSZÍTÉS 

  1. Tisztítsd meg a gombát, és vágd négybe. A nori lapot vágd fel vagy szeleteld csíkokra. 
  2. Turmixolj össze 1 evőkanál kimchit a majonézzel. Add hozzá a szezámolajat, majd ízesítsd a lime levével. 
  3. Készítsd el a hasábburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint. 
  4. Hevíts olajat egy serpenyőben. A steakeket töröld szárazra papírtörlővel, sózd és borsozd. Oldalanként 1-2 percig süsd, míg kívül barna, belül pedig rózsaszín vagy ízlésed szerint átsült lesz. 
  5. A húst pihentesd 5 percig alufóliába csomagolva. Közben a gombát süsd 5 percig, míg meg nem barnul és meg nem puhul. Az avokádót kockázd fel. 
  6. A steaket szeleteld fel. A hasábburgonyát tedd egy nagy tálra vagy 4 kisebb tányérra. 
  7. Tedd rá a steaket, a gombát, a maradék kimchit és az avokádót. 
  8. Szórd meg a tetejét a nori csíkokkal, a pirított hagymával és a japán rizsfűszerrel. 
  9. Díszítsd mentalevelekkel vagy korianderrel.
Aviko Wavy Blends Garlic&Herbs hullamos_burgonyahasabok_ropogos_fokhagymas-zoldfuszeres_bevonattal