
Mangó és koriander salsa
Hozzávalók
- 600 g Aviko csónakburgonya
- 1 érett mangó
- 125 g koktélparadicsom
- ½ fej lilahagyma
- ¼ piros paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 szál koriander
- 2 evőkanál limelé
- Botmixer aprító fejjel

Elkészítés
- Először eltávolítjuk a mangó héját, majd lefejtjük a húsát a magról. A mangót vastag szeletekre vágjuk.
- Félbevágjuk a paradicsomokat, durvára vágjuk a lilahagymát, majd a piros paprikát is kicsumázzuk, és durvára aprítjuk. A fokhagymát is durván felvágjuk.
- A mangót, paradicsomot, hagymát, piros paprikát és fokhagymát a darálóba tesszük.
- Hozzáadunk egy szál koriandert, majd durvára vagy finomra vágjuk, attól függően, milyen állagú salsát szeretnénk.
- A salsát lime lével és sóval ízesítjük, majd az egészet tálba öntjük.
- Elkészítjük a csónakburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint, és a friss mangós-korianderes salsával tálaljuk.