mango-es-koriander-salsa

Mangó és koriander salsa

Hozzávalók 

  • 600 g Aviko csónakburgonya
  • 1 érett mangó
  • 125 g koktélparadicsom
  • ½ fej lilahagyma
  • ¼ piros paprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 szál koriander
  • 2 evőkanál limelé
  • Botmixer aprító fejjel
mango-es-koriander-salsa

Elkészítés 

  1. Először eltávolítjuk a mangó héját, majd lefejtjük a húsát a magról. A mangót vastag szeletekre vágjuk.
  2. Félbevágjuk a paradicsomokat, durvára vágjuk a lilahagymát, majd a piros paprikát is kicsumázzuk, és durvára aprítjuk. A fokhagymát is durván felvágjuk.
  3. A mangót, paradicsomot, hagymát, piros paprikát és fokhagymát a darálóba tesszük.
  4. Hozzáadunk egy szál koriandert, majd durvára vagy finomra vágjuk, attól függően, milyen állagú salsát szeretnénk.
  5. A salsát lime lével és sóval ízesítjük, majd az egészet tálba öntjük.
  6. Elkészítjük a csónakburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint, és a friss mangós-korianderes salsával tálaljuk.