
Cheddar nacho mártogatós
Hozzávalók
- 600 g Aviko csónakburgonya
- ½ vöröshagyma
- 200 g enyhe vagy csípős üveges paradicsomos salsa tetszés szerint
- 1 evőkanál üveges jalapeño paprikakarika (lecsöpögtetve)
- 50 g reszelt cheddar sajt
- 1 szál koriander
- Hőálló edény (ø 10 cm)

Elkészítés
- Előmelegítjük a sütőt 200 °C-ra. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk.
- A salsát egy tűzálló tálba öntjük. Rászórjuk a vágott vöröshagymát, a jalapeño karikákat és a reszelt sajtot.
- Az egészet 8 percig sütjük az előmelegített sütőben, amíg a sajt megolvad.
- Közben elkészítjük a sült krumplit a csomagoláson található javaslat szerint.
- A koriandert durvára vágjuk, és rászórjuk a meleg cheddar-nacho mártogatós dip tetejére.
Tipp: Morzsoljuk apróra a tortillachipset, és szórjuk meg vele a sült krumplit, mintha sóznánk.