Kebabos saslik steakhouse hasábburgonyával - Aviko Food Service
Kebabos saslik steakhouse hasábburgonyával - Aviko Food Service
Elkészítés
A darált húst a kuszkusszal, korianderrel és hagymával összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük. 20 adagra osztjuk. A húst saslikpálcára nyomkodjuk. A saslikot kb. 7 percig sütjük, amíg át nem sül és szép barna nem lesz. A joghurtot hagymával és petrezselyemzölddel összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük. Steakhouse hasábburgonyával tálaljuk, amit a csomagoláson jelzett módon készítünk el.
Hozzávalók
- főtt kuszkusz 1 kg
- darált marhahús 1 kg
- apróra vágott fokhagyma 0,01 l
- őrölt koriander 0,01 kg
- frissen őrölt bors 0,5 kiskanál
- só 0,5 kiskanál
- görög joghurt 200 ml
- nagy lila hagyma kockára vágva 1 db
- finomra vágott petrezselyemzöld 0,025 kg
- olaj a sütéshez 0,2 l
- saslik pálca 20 db
-
steakhouse hasábburgonya 1,5kg
Elkészítés
A darált húst a kuszkusszal, korianderrel és hagymával
összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük. 20 adagra osztjuk. A
húst saslikpálcára nyomkodjuk. A saslikot kb. 7 percig sütjük, amíg
át nem sül és szép barna nem lesz. A joghurtot hagymával és
petrezselyemzölddel összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük.
Steakhouse hasábburgonyával tálaljuk, amit a csomagoláson jelzett
módon készítünk el.