Burgonyagratinok tejföllel és salsa verdével

Burgonyagratinok tejföllel és salsa verdével

Hozzávalók 

4 adaghoz

Burgonyagratinok tejföllel és salsa verdével

Elkészítés

Elkészítés időtartama: 25 perc

  1. Vágd apróra a zöldfűszereket és a kapribogyót, majd tedd őket egy kis tálba. A fokhagymát reszeld le vagy préseld szét, és add a felvágott zöldfűszerekhez. Öntsd hozzá az olívaolajat, majd ízesítsd citromlével, sóval és borssal. Az elkészült salsa verdét letakarva, hűvös helyen tárold.
  2. Készítsd el a "mentes" burgonyagratinokat a csomagoláson található javaslat szerint.
  3. Helyezd a burgonyagratinokat egy tálalóedényre. Tegyél egy-egy teáskanál tejfölt a gratinokra, majd díszítsd salsa verdével és borsszemekkel.
aviko-one-for-all-burgonyagratin

A receptben felhasznált Aviko termékek