
Burgonyagratinok tejföllel és salsa verdével
Hozzávalók
4 adaghoz
- 4 db Aviko One-for All “Mentes” burgonyagratin
- 25 g petrezselyemzöld, bazsalikom és/vagy kapor
- 2 teaáskanál kapribogyó
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1-2 teáskanál citromlé
- 125 g tejföl
- 2 teáskanál szemesbors

Elkészítés
Elkészítés időtartama: 25 perc
- Vágd apróra a zöldfűszereket és a kapribogyót, majd tedd őket egy kis tálba. A fokhagymát reszeld le vagy préseld szét, és add a felvágott zöldfűszerekhez. Öntsd hozzá az olívaolajat, majd ízesítsd citromlével, sóval és borssal. Az elkészült salsa verdét letakarva, hűvös helyen tárold.
- Készítsd el a "mentes" burgonyagratinokat a csomagoláson található javaslat szerint.
- Helyezd a burgonyagratinokat egy tálalóedényre. Tegyél egy-egy teáskanál tejfölt a gratinokra, majd díszítsd salsa verdével és borsszemekkel.

