Elkészítés
Az ecetet, cukrot és ananászlevet 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a ketchupot, mustárt, az egészet sóval ízesítjük és burgonyakeményítővel besűrítjük. A hagymakarikákat a csomagoláson jelzett módon elkészítjük.
Hagymakarikák édes - savanyú mártással - Aviko Food Service Elkészítés Az ecetet, cukrot és ananászlevet 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a ketchupot, mustárt, az egészet sóval ízesítjük és burgonyakeményítővel besűrítjük. A hagymakarikákat a csomagoláson jelzett módon elkészítjük.
Az ecetet, cukrot és ananászlevet 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a ketchupot, mustárt, az egészet sóval ízesítjük és burgonyakeményítővel besűrítjük. A hagymakarikákat a csomagoláson jelzett módon elkészítjük.