Receptek az Aviko Food Service-től

  • Édesburgonya gnocchi bazsalikom pesztóval és fenyőmaggal

Édesburgonya kockák bazsalikom pesztóval és fenyőmaggal - Aviko Food Service

Édesburgonya kockák bazsalikom pesztóval és fenyőmaggal - Aviko Food Service Elkészítés 1. Pirítsuk a fenyőmagot, száraz serpenyőben, aranybarnára. 2. Melegítsünk fel egy nagyobb serpenyőt közepes hőfokon, és süssük az Aviko Édesburgonya kockát aranybarnára. 3. Húzzuk le a serpenyőt a tűzről, és tegyük bele a bébi spenótot, valamint a pesztót, és megrázva keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. 4. Tálaláshoz tegyük egy tányérra, és szórjuk rá a fenyőmagot. Jó étvágyat!

Elkészítés

1. Pirítsuk a fenyőmagot, száraz serpenyőben, aranybarnára.

2. Melegítsünk fel egy nagyobb serpenyőt közepes hőfokon, és süssük az Aviko Édesburgonya kockát aranybarnára.

3. Húzzuk le a serpenyőt a tűzről, és tegyük bele a bébi spenótot, valamint a pesztót, és megrázva keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

4. Tálaláshoz tegyük egy tányérra, és szórjuk rá a fenyőmagot.

Jó étvágyat!