Édesburgonya kockák bazsalikom pesztóval és fenyőmaggal - Aviko Food Service
Édesburgonya kockák bazsalikom pesztóval és fenyőmaggal - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Pirítsuk a fenyőmagot, száraz serpenyőben, aranybarnára.
2. Melegítsünk fel egy nagyobb serpenyőt közepes hőfokon, és süssük az Aviko Édesburgonya kockát aranybarnára.
3. Húzzuk le a serpenyőt a tűzről, és tegyük bele a bébi spenótot, valamint a pesztót, és megrázva keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
4. Tálaláshoz tegyük egy tányérra, és szórjuk rá a fenyőmagot.
Jó étvágyat!
Hozzávalók
10 adag
• 3,5kg Aviko
Édesburgonya kocka
• 100g fenyőmag
• 100g bébi spenót
• 500g bazsalikom pesztó
• só és bors
Elkészítés
1. Pirítsuk a fenyőmagot, száraz serpenyőben, aranybarnára.
2. Melegítsünk fel egy nagyobb serpenyőt közepes hőfokon, és
süssük az Aviko Édesburgonya kockát aranybarnára.
3. Húzzuk le a serpenyőt a tűzről, és tegyük bele a bébi
spenótot, valamint a pesztót, és megrázva keverjük össze. Ízlés
szerint sózzuk és borsozzuk.
4. Tálaláshoz tegyük egy tányérra, és szórjuk rá a
fenyőmagot.
Jó étvágyat!