Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Focaccia pestoval, zöldségekkel és Aviko chilis sajtfalatkákkal
  • Saslik Aviko chilis sajtfalatkákkal és garnélával
  • Vegetáriánus taco Aviko fűszeres kukoricafalatkákkal és mexikói salsával
  • Zöld saláta Aviko fűszeres kukoricafalatkákkal, kecskesajttal és pirított mogyoróval
  • Koktél falatkák mozzarella sajttal, grillezett koktélparadicsommal és Aviko fűszeres kukoricafalatkákkal
  • Vegán hamburger ropogós Aviko Super Crunch hasábburgonyával

OSZTOZZUNK AZ ÉLMÉNYEKBEN! - Aviko Food Service

Megosztva 17/04/2018

OSZTOZZUNK AZ ÉLMÉNYEKBEN! - Aviko Food Service Nem csak azért járunk étterembe, mert éhesek vagyunk, hanem, hogy élvezzük a találkozást, az együtt töltött időt. Sörözéshez, beszélgetésekhez gyakran választunk a társasággal megosztható finom snacket, sörkorcsolyát. A snack -különösen a trendi helyeken- ma már többet jelent, mint a csipsz és a mogyoró. Egyre többen keresik és veszik jó néven a kínálatban a tartalmas, ízletes étvágyfalatkákat. Az Aviko "Share the fun" koncepciója tökéletesen illik ezekhez az alkalmakhoz. Az Aviko étvágyfalatkáinak széles választékával, gyerekjáték egyedi "Share the fun" variációkat készíteni. Választékunk a napokban három új termékkel bővült, kettő közülük a vegán étrendbe is illeszthető, trendi és rendkívül ízletes. Tekintsük át az újdonságokat részletesen! Fűszeres kukoricafalatkák (vegán) - fő összetevője a csemegekukorica (45%), mely fűszerekkel és paprikával keverve, látványos és ínycsiklandóan finom ropogós bevonatban nagyon sokoldalúvá teszi ezt az egyenként 15 gramm súlyú falatkát: képzeljük el vegetáriánus "finger food snack" formájában (pl. édes chili mártogatóssal), vegyes sörkorcsolyatál részeként, saláta feltétként, vagy akár egy wrap töltelékének alkotórészeként. A termék nem csak fritőzben kisütve, de sütőben/légkeveréssel olaj nélkül is elkészíthető, így még vonzóbb lehet azon vendégek számára, akik az egészségesebb (alacsony zsírtartalmú) alternatívákat részesítik előnyben. Fűszeres kukoricaburger (vegán) - az összetevők ugyanazok, mint a kukoricafalatkák esetében (egy kicsivel több kukoricával - 46%), de az eltérő forma és a súly/darab (100 g) további lehetőségeket hordoz magában: szerkeszthet segítségével vegetáriánus burgert, menüben köretként hasábburgonyával, vagy felvághatja kisebb darabokra egy "Share the fun" tál részeként, esetleg shish kebabhoz, zöldségekkel és más Aviko falatkákkal társítva. Mindkét kukoricás újdonságunknak enyhén füstös aromája van, mely egyedi és nagyon kellemes ízt biztosít ebben a szegmensben. Chilis sajtfalatkák panírköpenyben (18,5 g / darab) - sajtfalatok csípős zöldpaprikával és fűszerekkel sörtésztás bundában. Kívül ropogós köpeny, belül lágy, fűszeres, omlós sajt: valódi ízélményt nyújt. Mérete és íze miatt tökéletes sörkorcsolyának, jól illeszthető a "Share the fun" tálakhoz vagy számos más kulináris ötlethez. Jó étvágyat! Vendéglátóhelyen együtt tölteni az időt barátainkkal mindig kellemes kikapcsolódást jelent.

Nem csak azért járunk étterembe, mert éhesek vagyunk, hanem, hogy élvezzük a találkozást, az együtt töltött időt. Sörözéshez, beszélgetésekhez gyakran választunk a társasággal megosztható finom snacket, sörkorcsolyát.

A snack -különösen a trendi helyeken- ma már többet jelent, mint a csipsz és a mogyoró. Egyre többen keresik és veszik jó néven a kínálatban a tartalmas, ízletes étvágyfalatkákat.

Az Aviko "Share the fun" koncepciója tökéletesen illik ezekhez az alkalmakhoz.

Az Aviko étvágyfalatkáinak széles választékával, gyerekjáték egyedi "Share the fun" variációkat készíteni. Választékunk a napokban három új termékkel bővült, kettő közülük a vegán étrendbe is illeszthető, trendi és rendkívül ízletes. Tekintsük át az újdonságokat részletesen!

Fűszeres kukoricafalatkák (vegán) - fő összetevője a csemegekukorica (45%), mely fűszerekkel és paprikával keverve, látványos és ínycsiklandóan finom ropogós bevonatban nagyon sokoldalúvá teszi ezt az egyenként 15 gramm súlyú falatkát: képzeljük el vegetáriánus "finger food snack" formájában (pl. édes chili mártogatóssal), vegyes sörkorcsolyatál részeként, saláta feltétként, vagy akár egy wrap töltelékének alkotórészeként.

A termék nem csak fritőzben kisütve, de sütőben/légkeveréssel olaj nélkül is elkészíthető, így még vonzóbb lehet azon vendégek számára, akik az egészségesebb (alacsony zsírtartalmú) alternatívákat részesítik előnyben.

Fűszeres kukoricaburger (vegán) - az összetevők ugyanazok, mint a kukoricafalatkák esetében (egy kicsivel több kukoricával - 46%), de az eltérő forma és a súly/darab (100 g) további lehetőségeket hordoz magában: szerkeszthet segítségével vegetáriánus burgert, menüben köretként hasábburgonyával, vagy felvághatja kisebb darabokra egy "Share the fun" tál részeként, esetleg shish kebabhoz, zöldségekkel és más Aviko falatkákkal társítva.

Mindkét kukoricás újdonságunknak enyhén füstös aromája van, mely egyedi és nagyon kellemes ízt biztosít ebben a szegmensben.

Chilis sajtfalatkák panírköpenyben (18,5 g / darab) - sajtfalatok csípős zöldpaprikával és fűszerekkel sörtésztás bundában. Kívül ropogós köpeny, belül lágy, fűszeres, omlós sajt: valódi ízélményt nyújt. Mérete és íze miatt tökéletes sörkorcsolyának, jól illeszthető a "Share the fun" tálakhoz vagy számos más kulináris ötlethez.

Jó étvágyat!