![Aviko Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával](/_next/image?url=https%3A%2F%2Faviko-eu.s3.eu-west-2.amazonaws.com%2Fhungary%2F2023-11%2Fburgonyalepeny_sult_paradicsommal_es_fokhagymaval_0.jpg&w=1920&q=100)
Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával
Összetevők
10 adag
- Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
- 500 g koktélparadicsom
- 1 fej fokhagyma
- 10 g só
- 100 ml olívaolaj
- egy fél csokor friss bazsalikom
![Aviko Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával](/_next/image?url=https%3A%2F%2Faviko-eu.s3.eu-west-2.amazonaws.com%2Fhungary%2F2023-11%2Fburgonyalepeny_sult_paradicsommal_es_fokhagymaval_0.jpg&w=1920&q=100)
Elkészítési mód
- Készítsük el a burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
- A paradicsomokat vágjuk félbe, a fokhagymát pedig vékony szeletekre. Rövid ideig süssük olívaolajon, majd sóval ízesítsük.
- Tegyük a burgonyalepényeket a tányérokra, tegyük rá a sült paradicsomot és a fokhagymát. Díszítsük bazsalikomlevelekkel.