Aviko Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával

Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával

Összetevők

10 adag

  • Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
  • 500 g koktélparadicsom
  • 1 fej fokhagyma
  • 10 g só
  • 100 ml olívaolaj
  • egy fél csokor friss bazsalikom
Aviko Burgonyalepény sült paradicsommal és fokhagymával

Elkészítési mód

  1. Készítsük el a burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. A paradicsomokat vágjuk félbe, a fokhagymát pedig vékony szeletekre. Rövid ideig süssük olívaolajon, majd sóval ízesítsük.
  3. Tegyük a burgonyalepényeket a tányérokra, tegyük rá a sült paradicsomot és a fokhagymát. Díszítsük bazsalikomlevelekkel.