Aviko Burgonyalepény buggyantott tojással, hollandi mártással és metélőhagymával

Burgonyalepény buggyantott tojással, hollandi mártással és metélőhagymával

Összetevők

10 adag

  • Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
  • 10 tojás
  • 6 tojás a mártáshoz
  • 10 g só
  • 50 ml fehérborecet
  • 200 g vaj
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 10 g őrölt bors
Aviko Burgonyalepény buggyantott tojással, hollandi mártással és metélőhagymával

Elkészítési mód

  1. Készítsük el az Aviko burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Készítsünk 10 buggyantott tojást, egy csipetnyi sóval és ecettel ízesített vízben.
  3. A mártáshoz 6 tojássárgáját sóval és ecettel főzzük meg, majd a forró vajjal összekeverjük. Ezután borsozzuk.
  4. Tegyük a burgonyalepényeket egy tányérra, öntsük le hollandi mártással, és tegyük rá a buggyantott tojást. Díszítsük metélőhagymával.