hullamos_sult_krumpli_polippal

Hullámos sült krumpli polippal

Hozzávalók

Adag: 4 főre

hullamos_sult_krumpli_polippal

Elkészítés:

Sült krumpli:

  1. Készítsd el az Aviko Wavy Blends paprikás fűszerbevonatos burgonyahasábokat a csomagoláson található javaslat szerint.

Polip:

  1. Vágd fel a főtt polipot kisebb darabokra.
  2. Melegíts fel egy evőkanál olívaolajat, pirítsd meg a polipot 2-3 percig, míg kicsit ropogós nem lesz.
  3. Szórd rá a füstölt paprikát, forgasd át, majd vedd le a tűzről.

     

Tálalás:

  1. Rakd a sült krumplit egy tányérra, és rakd rá a polipot.
  2. Locsold meg a maradék olajjal, szórd meg petrezselyemmel, végül díszítsd zsázsával.

Díszítés:

  1. Szórd meg friss, apróra vágott petrezselyemmel.
  2. Tegyél a tetejére egy marék zsázsát a friss, borsos ízhatásért.

Séf tippje

Tálald azonnal ízgazdag előételként vagy könnyed főfogásként. A ropogós hasábburgonya, a füstös paprika és a szaftos polip harmonikus kombinációja remekül illik egy pohár hűtött fehérborhoz vagy citrommal ízesített szénsavas ásványvízhez.

Aviko Wavy Blends Paprika hullamos_burgonyahasabok_ropogos_paprikas-fuszeres_bevonattal