Receptek az Aviko Food Service-től

  • Zöld saláta Aviko fűszeres kukoricafalatkákkal, kecskesajttal és pirított mogyoróval

Zöldkáposzta fűszeres kukoricafalatkával, kecskesajttal és grillezett paprikával - Aviko Food Service

Zöldkáposzta fűszeres kukoricafalatkával, kecskesajttal és grillezett paprikával - Aviko Food Service Elkészítés Készítsük el a fűszeres kukoricafalatkákat a csomagoláson lévő utasítás szerint. Pirítsuk a mogyorót serpenyőben szárazon, míg aranybarna és ropogós lesz. Vágjuk a bébikukoricát és a grillezett paprikát karikákra. Morzsoljuk szét a kecskesajtot. Alaposan mossuk majd szárítsuk meg a leveleket. Helyezzünk egy maréknyi zöld levelet a egy nagy tányérra, szórjuk meg a mogyoróval és a sajttal, adjuk hozzá a grillezett paprika darabokat, bébikukoricát és néhány fűszeres kukoricafalatkát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal. Elkészítési tipp Kecskesajt helyett használhatunk feta sajtot, színesítésnek és ízesítésnek pedig szórjunk a tetejére néhány szelet chili paprikát.

Elkésítés

Készítsük el a fűszeres kukoricafalatkákat a csomagoláson lévő utasítás szerint. Pirítsuk a mogyorót serpenyőben szárazon, míg aranybarna és ropogós lesz. Vágjuk a bébikukoricát és a grillezett paprikát karikákra. Morzsoljuk szét a kecskesajtot. Alaposan mossuk majd szárítsuk meg a leveleket. Helyezzünk egy maréknyi zöld levelet a egy nagy tányérra, szórjuk meg a mogyoróval és a sajttal, adjuk hozzá a grillezett paprika darabokat, bébikukoricát és néhány fűszeres kukoricafalatkát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal.

Elkészítési tipp

Kecskesajt helyett használhatunk feta sajtot, színesítésnek és ízesítésnek pedig szórjunk a tetejére néhány szelet chili paprikát.