Receptek az Aviko Food Service-től

  • Sült csirkeszárnyak Aviko jalapenos krémsajtgolyókkal, mozzarella falatkákkal, hagymakarikákkal és fűszeres burgonyagerezdekkel

Szárnyas válogatás - Aviko Food Service

Szárnyas válogatás - Aviko Food Service Elkészítés Dörzsöljük be a csirkeszárnyakat a kedvenc fűszerkeverékünkkel és süssük meg őket a sütőben vagy olajsütőben. A csomagoláson leírtak szerint készítsük el az Aviko Jalapeno paprikás krémsajtgolyókat, a Mozzarella falatkákat, a Panírozott hagymakarikákat és a Fűszeres burgonyagerezdeket. Minden tányérra helyezzünk 2-3 csirkeszárnyat, néhány Jalapeno paprikás krémsajtgolyót, Mozzarella falatkákat, Panírozott hagymakarikát és Fűszeres burgonyagerezdet, majd díszítsük a tányért salátalevelekkel, bazsalikommal vagy mentával és koktélparadicsommal. Tálaljunk mellé egy kis tálkában ketchupot. Elkészítési tipp Egy hideg itallal vagy sörrel és friss salátával tálaljuk.

Elkészítés 

Dörzsöljük be a csirkeszárnyakat a kedvenc fűszerkeverékünkkel és süssük meg őket a sütőben vagy olajsütőben. A csomagoláson leírtak szerint készítsük el az Aviko Jalapeno paprikás krémsajtgolyókat, a Mozzarella falatkákat, a Panírozott hagymakarikákat és a Fűszeres burgonyagerezdeket. Minden tányérra helyezzünk 2-3 csirkeszárnyat, néhány Jalapeno paprikás krémsajtgolyót, Mozzarella falatkákat, Panírozott hagymakarikát és Fűszeres burgonyagerezdet, majd díszítsük a tányért salátalevelekkel, bazsalikommal vagy mentával és koktélparadicsommal. Tálaljunk mellé egy kis tálkában ketchupot. 

Elkészítési tipp

Egy hideg itallal vagy sörrel és friss salátával tálaljuk.