Színes mexikói fajitas, mozzarella falatkákkal és tintahalcsíkokkal - Aviko Food Service
Színes mexikói fajitas, mozzarella falatkákkal és tintahalcsíkokkal - Aviko Food Service
Elkészítés
A csirkemelleket vágjuk vékony csíkokra, ízesítsük ízlés szerint és serpenyőben süssük ropogós aranybarnára. A zöldségeket és gyümölcsöket vágjuk vékony csíkokra. Készítsük el a Mozzarella falatkákat és Tintahalcsíkokat a csomagoláson leírtak szerint. Melegítsük meg a fajitas-t serpenyőben - helyezzük rá a pirított csirkét, salátát, mangót, hagymát, szárított paradicsomokat, dinnyét, valamint az uborkát, majd csavarjuk fel. Tálaljuk Mozzarella falatkákkal és Tintahalcsíkokkal.
Elkészítési tipp
Az enyhe és csípős salsa-t külön tálakba tegyük.
Hozzávalók
• 1 kg Aviko
Mozzarella falatkák (4 db/fő)
• 1-2 kg Aviko
Tintahalcsíkok (5-10 db/fő)
• 2-3 csirkemell
• 10 fajitas vagy wrap
• 1 fej saláta
• 1-2 mangó
• 1 nagyméretű hagyma
• néhány szárított paradicsom
• 1 dinnye
• 1-2 friss uborka
• sütéshez olaj
• só, bors, fűszerek - ízlés szerint
Elkészítés
A csirkemelleket vágjuk vékony csíkokra, ízesítsük ízlés szerint
és serpenyőben süssük ropogós aranybarnára. A zöldségeket és
gyümölcsöket vágjuk vékony csíkokra. Készítsük el a Mozzarella
falatkákat és Tintahalcsíkokat
a csomagoláson leírtak szerint. Melegítsük meg a fajitas-t
serpenyőben - helyezzük rá a pirított csirkét, salátát, mangót,
hagymát, szárított paradicsomokat, dinnyét, valamint az uborkát,
majd csavarjuk fel. Tálaljuk Mozzarella falatkákkal és
Tintahalcsíkokkal.
Elkészítési tipp
Az enyhe és csípős salsa-t külön tálakba tegyük.