Steak mexikói módra, steakhouse hasábburgonyával - Aviko Food Service
Steak mexikói módra, steakhouse hasábburgonyával - Aviko Food Service
Elkészítés
A steaket a fűszerkeverékben megforgatjuk, és fél órára pihenni hagyjuk. A steakhouse hasábburgonyát a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A hússzeletet a vevő kívánsága szerint süssük meg - lehet véres, gyengén, közepesen vagy jól átsült. Fadeszkán salátával díszítve tálaljuk.
Elkészítési tipp
Ez az étel többféle mártással is tálalható. Saláta helyett koktélparadicsom is használható.
Hozzávalók
-
Steakhouse hasábburgonya 500 g
- T-bone steak 4 db
- mexikói fűszerkeverék, ízlés szerint
- saláta a díszítéshez, ízlés szerint
Elkészítés
A steaket a fűszerkeverékben megforgatjuk, és fél órára pihenni
hagyjuk. A steakhouse hasábburgonyát a csomagoláson jelzett módon
elkészítjük. A hússzeletet a vevő kívánsága szerint süssük meg -
lehet véres, gyengén, közepesen vagy jól átsült. Fadeszkán
salátával díszítve tálaljuk.
Elkészítési tipp
Ez az étel többféle mártással is tálalható. Saláta helyett
koktélparadicsom is használható.