sajttal_es_tokehallal_megpakolt_hagymakarikak

Sajttal és tőkehallal megpakolt hagymakarikák

Hozzávalók

  • 4 db Panírozott hagymakarikák
  • 100 g bőr nélküli tőkehalfilé
  • 30 g cheddar sajt
  • 20 g kaliforniai paprika
  • 10 g vaj
  • 10 g snidling
  • 5 g búzaliszt
  • 80 ml tej
  • 20 ml olívaolaj
  • 1 g kurkuma
  • 1 g szerecsendió
  • 1 g füstölt édes paprika
  • Rozmaring
  • Fokhagymagerezd
  • Só, bors
aviko_panirozott_hagymakarikak_talalva

Elkészítés

  1. Készítsd el a hagymakarikákat a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. Kend be a tőkehalfilét olívaolajjal, sózd, borsozd, majd süsd vajban míg aranybarna nem lesz.
  3. Helyezd a hagymakarikákat egy tányérra, tedd rájuk a tőkehalat, és locsold meg a sajtszósszal. A végén szórd meg egy kis snidlinggel.

 

Sajtszósz elkészítése

  1. Olvaszd meg a vajat, add hozzá a lisztet, és pirítsd 1,5 percig.
  2. Öntsd hozzá a hideg tejet és a kurkumát, majd melegítsd fel (de ne forrald).
  3. Add hozzá a reszelt sajtot, majd ízesítsd szerecsendióval és füstölt paprikával.
  4. Főzd addig, amíg a sajt teljesen elolvad.
  5. Keverd bele az apró kockákra vágott kaliforniai paprikát és a snidling felét.