Receptek az Aviko Food Service-től

  • Töltött Aviko héjas egész burgonya pulled porkkal és pikáns salátával

Pulled pork pikáns salátával burgonyában - Aviko Food Service

Pulled pork pikáns salátával burgonyában - Aviko Food Service Elkészítés Melegítsük elő a sütőt 150 ºC-ra. Tegyük egy tepsibe a hagymát, a chili paprikát, a fokhagymát, a babérleveleket és öntsük rá a cidert vagy csirkehúslevest. Erre helyezzük rá a sertéshúst, fedjük le alufóliával és süssük 4-5 órán keresztül. Vegyük ki a sütőből és pihentessük. Majd tegyük a sertést egy vágódeszkára és két villával húzogassuk szét szálaira a húst, a nagyobb zsíros darabokat pedig távolítsuk el. A csomagolásnak megfelelően készítsük el az Aviko Héjas egész burgonyákat. A töltelékhez keverjük össze a hozzávalókat és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk félbe a burgonyákat és halmozzuk rá a húst és a pikáns salátát. Elkészítési tipp Nincs időnk arra, hogy magunk főzzük meg a sertést? Vásároljuk meg előre elkészítve! Próbáljunk ki különböző fajta káposztákat a töltelékhez, vagy cseréljük ki a majonézt a kedvenc öntetünkre.

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 150 ºC-ra. Tegyük egy tepsibe a hagymát, a chili paprikát, a fokhagymát, a babérleveleket és öntsük rá a cidert vagy csirkehúslevest. Erre helyezzük rá a sertéshúst, fedjük le alufóliával és süssük 4-5 órán keresztül. Vegyük ki a sütőből és pihentessük. Majd tegyük a sertést egy vágódeszkára és két villával húzogassuk szét szálaira a húst, a nagyobb zsíros darabokat pedig távolítsuk el. A csomagolásnak megfelelően készítsük el az Aviko Héjas egész burgonyákat. A töltelékhez keverjük össze a hozzávalókat és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk félbe a burgonyákat és halmozzuk rá a húst és a pikáns salátát.

Elkészítési tipp

Nincs időnk arra, hogy magunk főzzük meg a sertést? Vásároljuk meg előre elkészítve! Próbáljunk ki különböző fajta káposztákat a töltelékhez, vagy cseréljük ki a majonézt a kedvenc öntetünkre.