Receptek

  • Piri Piri chicken legs

Piri Piri csirkecomb Édesburgonya hasábbal

Elkészítés

1. Egy éjszakára, de legalább két órára pácoljuk be a piri piri szósz felével a csirkecombokat.

2. Forraljunk egy lábasban vizet, és főzzük a kukoricát 5 percig. Csöpögtessük le, és tegyük félre.

3. 220°C-on előmelegített sütőben, süssük a csirkecombokat 25 percig, majd hagyjuk 5 percig pihenni.

4. Melegítsünk elő egy grill serpenyőt, és a kukorica minden oldalát pirítsuk addig, míg enyhén fekete és szenes lesz.

5. Süssük meg az Aviko Édesburgonya hasábokat a csomagoláson található leírás szerint.

6. Tálaláskor tegyük az Aviko Édesburgonya hasábot és a kukoricát egy tányérra, adjuk hozzá a csirkecombot, és csorgassuk rá a megmaradt piri piri szószt.

Jó étvágyat!