Receptek az Aviko Food Service-től

  • Pirított ceruzabab gombával, vörösbabbal és Aviko zöldségburgerrel

Pirított ceruzabab gombával, vörösbabbal és veggie-burgerrel - Aviko Food Service

Pirított ceruzabab gombával, vörösbabbal és veggie-burgerrel - Aviko Food Service A vörösbabot sós vízben megfőzzük. Serpenyőben (vagy wokban) az olajat felforrósítjuk. Beletesszük a ceruzababot és a fokhagymát. Erősen pirítjuk és hozzáadjuk a gombát, valamint a babot. Felöntjük kevés rizsecettel, rizsborral, szójaszósszal és osztriga szósszal. Pici cukrot adunk hozzá és egy löttyintésnyi vízzel elkevert keményítőt. Alaposan kiforraljuk, szükség szerint sózzuk. Az előírás szerint kisütött veggie-burgert félbe vágjuk. A ragut tányérra halmozzuk és beleszurkáljuk a burgereket.

Elkészítés

A vörösbabot sós vízben megfőzzük. Serpenyőben (vagy wokban) az olajat felforrósítjuk. Beletesszük a ceruzababot és a fokhagymát. Erősen pirítjuk és hozzáadjuk a gombát, valamint a babot. Felöntjük kevés rizsecettel, rizsborral, szójaszósszal és osztriga szósszal. Pici cukrot adunk hozzá és egy löttyintésnyi vízzel elkevert keményítőt. Alaposan kiforraljuk, szükség szerint sózzuk. Az előírás szerint kisütött veggie-burgert félbe vágjuk. A ragut tányérra halmozzuk és beleszurkáljuk a burgereket.