Receptek az Aviko Food Service-től

  • Philadelphia® panírozott krémsajtgolyó saslik füstölt lazaccal, szárított paradicsommal és joghurtos öntettel

Philadelphia® saslik füstölt lazaccal, szárított paradicsommal és joghurtos öntettel - Aviko Food Service

Philadelphia® saslik füstölt lazaccal, szárított paradicsommal és joghurtos öntettel - Aviko Food Service Elkészítés A csomagolásnak megfelelően készítsük el az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat. Keverjük el a natúr joghurtot a fokhagymával és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk fel a lazacot 2-3 cm-es vastag csíkokra és tekerjük fel őket. Húzzuk fel az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat, a bazsalikomleveleket, a szárított paradicsom csíkokat és lazactekercseket a saslikpálcákra. Személyenként 3-4 saslikot tálaljunk, joghurtszósszal kísérve. Elkészítési tipp Egy kis fantáziával mindenki megalkothatja a kedvenc összeállítását.

Elkészítés

A csomagolásnak megfelelően készítsük el az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat. Keverjük el a natúr joghurtot a fokhagymával és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk fel a lazacot 2-3 cm-es vastag csíkokra és tekerjük fel őket. Húzzuk fel az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat, a bazsalikomleveleket, a szárított paradicsom csíkokat és lazactekercseket a saslikpálcákra. Személyenként 3-4 saslikot tálaljunk, joghurtszósszal kísérve.

Elkészítési tipp

Egy kis fantáziával mindenki megalkothatja a kedvenc összeállítását.