Philadelphia® saslik füstölt lazaccal, szárított paradicsommal és joghurtos öntettel - Aviko Food Service
Philadelphia® saslik füstölt lazaccal, szárított paradicsommal és joghurtos öntettel - Aviko Food Service
Elkészítés
A csomagolásnak megfelelően készítsük el az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat. Keverjük el a natúr joghurtot a fokhagymával és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk fel a lazacot 2-3 cm-es vastag csíkokra és tekerjük fel őket. Húzzuk fel az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat, a bazsalikomleveleket, a szárított paradicsom csíkokat és lazactekercseket a saslikpálcákra. Személyenként 3-4 saslikot tálaljunk, joghurtszósszal kísérve.
Elkészítési tipp
Egy kis fantáziával mindenki megalkothatja a kedvenc összeállítását.
Hozzávalók
• 1 kg
Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyó (90 darab)
• 250 ml natúr joghurt
• 1 üveg szárított paradicsom, hosszú csíkokra vágva
• 300 g füstölt, szeletelt lazac
• 2 gerezd fokhagyma, összenyomva
• friss bazsalikom levelek
• 30-40 saslikpálca
Elkészítés
A csomagolásnak megfelelően készítsük el az
Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat. Keverjük el a
natúr joghurtot a fokhagymával és fűszerezzük ízlés szerint. Vágjuk
fel a lazacot 2-3 cm-es vastag csíkokra és tekerjük fel őket.
Húzzuk fel az Aviko Philadelphia® panírozott krémsajtgolyókat, a
bazsalikomleveleket, a szárított paradicsom csíkokat és
lazactekercseket a saslikpálcákra. Személyenként 3-4 saslikot
tálaljunk, joghurtszósszal kísérve.
Elkészítési tipp
Egy kis fantáziával mindenki megalkothatja a kedvenc
összeállítását.