Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko mozzarella rudak padlizsán salátával

Mozzarella rudak padlizsán salátával - Aviko Food Service

Mozzarella rudak padlizsán salátával - Aviko Food Service A padlizsánt felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. 20 perc után lecsöpögtetjük, majd szárazra töröljük. A paradicsomot cikkekre vágjuk és az olívabogyó felével, valamint a csíkra vágott mentalevéllel együtt tálba rakjuk. A padlizsán szeleteket vékonyan belisztezzük és grillen megsütjük. A mozzarella rudakat a javaslat szerint kisütjük. A maradék olívabogyót összeturmixoljuk a vörösborecettel, az olívaolajjal és a mogyoróolajjal. Tálaláskor a padlizsánt tányérra rendezzük. Tetejére rendezzük a paradicsomot az olívával és a mentával. Meglocsoljuk a dresszinggel és tetejére tálaljuk a sajtot.

Elkészítés

A padlizsánt felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. 20 perc után lecsöpögtetjük, majd szárazra töröljük. A paradicsomot cikkekre vágjuk és az olívabogyó felével, valamint a csíkra vágott mentalevéllel együtt tálba rakjuk. A padlizsán szeleteket vékonyan belisztezzük
és grillen megsütjük. A mozzarella rudakat a javaslat szerint kisütjük. A maradék olívabogyót összeturmixoljuk a vörösborecettel, az olívaolajjal és a mogyoróolajjal. Tálaláskor a padlizsánt tányérra rendezzük. Tetejére rendezzük a paradicsomot az olívával és a mentával. Meglocsoljuk a dresszinggel és tetejére tálaljuk a sajtot.