Mozzarella rudak málnás salátával - Aviko Food Service
Mozzarella rudak málnás salátával - Aviko Food Service
A balzsamecetet beforraljuk és addig főzzük, míg sűrűsödni kezd. Ekkor hozzáadjuk a friss málnát, a cukrot és egy percet forraljuk. Félretesszük lehűlni. A salátákat tányérra rendezzük, közepére a koktélparadicsomokat rendezzük. Közben kisütjük a Mozzarella rudakat. A salátát meglocsoljuk a kihűlt dresszinggel és körben rátesszük a sajtot.
Hozzávalók
- Mozzarella
rudak 0,4 kg
- Friss zöld saláta adag 4
- Friss málna 0,05 kg
- Kristálycukor 0,02 kg
- Balzsamecet liter 0,2
- Koktélparadicsom 0,1 kg
Elkészítés
A balzsamecetet beforraljuk és addig főzzük, míg sűrűsödni
kezd. Ekkor hozzáadjuk a friss málnát, a cukrot és egy percet
forraljuk. Félretesszük lehűlni. A salátákat tányérra rendezzük,
közepére a koktélparadicsomokat rendezzük. Közben kisütjük a
Mozzarella rudakat. A salátát meglocsoljuk a kihűlt dresszinggel és
körben rátesszük a sajtot.