loaded-fries-otfuszeres-kacsamellel

Loaded Fries ötfűszeres kacsamellel

Hozzávalók

Chillis majonéz

  • 15 g majonéz
  • 1 evőkanál ropogós chili olajban
  • 1 tk szezámolaj
aviko_super_crunch_skinny_szalmaburgonya_ropogos_bevonattal_6_mm_talalva

Elkészítés

  1. Vágjuk be a kacsabőrt, majd dörzsöljük be sóval és ötfűszer keverékkel.
  2. A kacsát bőrével lefelé egy hideg serpenyőbe helyezzük, majd melegítsük közepesre, amikor a bőr megbarnult és ropogós lett (5-7 perc) enyhén csökkentsük a hőt, majd fordítsuk meg a kacsát és süssük további 3-5 percig. 
  3. Miután pihentettük, szeleteljük fel a kacsát, közepén enyhén rózsaszínűnek kell lennie.
  4. Készítsük el a Super Crunch hasábburgonyát a csomagon található javaslat szerint.
  5. Vékonyra szeleteljük a piros chili paprikát és az újhagymát, majd összeforgatjuk őket a sült krumplival.
  6. Keverjük össze a chilis majonéz hozzávalóit.
  7. A tálaláshoz tegyük a kacsamellet a sült krumplira,  a tetejére pedig ropogós chilit, chili majonézt, korianderleveleket, és a végén lime gerezdeket.