Loaded fries marharaguval

Loaded fries marharaguval

Hozzávalók 

4 adaghoz

Loaded fries marharaguval

Elkészítés

  1. Vágd kockákra a húst. Ízlés szerint sózd, borsozd, majd a hagymát vágd durvára.
  2. Olvaszd meg a vajat egy lábasban. Pirítsd a hagymát 2 percig, majd a húst 5 percig. A sört a lábas falán lecsorgatva öntsd a húsra és a hagymára. Add hozzá a cukorszirupot, az ecetet és a babérleveleket. A mézeskalácsokat morzsold a raguba.
  3. Forrald fel, majd ezt követően főzd alacsony hőfokon a húst fedő alatt 2 órán át, vagy amíg meg nem puhul. Miközben a hús fő, tisztítsd meg a zöldségeket.
  4. Készítsd el a zöldfűszerbevonatos hullámos burgonyahasábokat a csomagoláson található javaslat szerint. Főzd a kelbimbót 8-10 percig, a zöldbabot pedig 4 percig sós vízben, amíg roppanósak nem lesznek.
  5. Kanalazd a hullámos burgonyahasábokat egy tálalóedényre. Oszd el a zöldségeket és a ragut a tetején. Díszítsd kerti zsázsával vagy petrezselyemmel.
Aviko Wavy Blends Garlic&Herbs hullamos_burgonyahasabok_ropogos_fokhagymas-zoldfuszeres_bevonattal