Receptek az Aviko Food Service-től

  • Lazacburger Aviko röszti háromszögekből mangó mártással

Lazac burger mangó mártással - Aviko Food Service

Lazac burger mangó mártással - Aviko Food Service Elkészítés Zsemle Rösti háromszöget az olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 ° C hőmérsékleten. Hússzelet A tósztkenyeret megpuhítjuk hideg vízben. A hagymát és a lazac filét jó apróra vágjuk. A tósztkenyérből alaposan kicsavarjuk a vizet és összekeverjük a maradék összetevőkkel, majd fűszerezzük. 10 db szeletet formázunk és aranybarna színre kisütjük mindkét oldalát a repceolajos serpenyőben. Szósz (salsa) A mártáshoz kis darabokra vágjuk a mangó belsejét, az újhagymát, és a csípős paprikát. Mindent jól összekeverünk, és fűszerezzük. Elkészülési mód Nyomjuk össze az avokádót és kenjük el a Rösti háromszög alsó részén. Helyezzük rá a hússzeleteket, öntsük le salsa szósszal, rakjuk rá a zöldsalátát, aztán a Rösti felső részével takarjuk be.

Elkészíté

Zsemle

Rösti háromszöget az olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 ° C hőmérsékleten.

Hússzelet

A tósztkenyeret megpuhítjuk hideg vízben. A hagymát és a lazac filét jó apróra vágjuk. A tósztkenyérből alaposan kicsavarjuk a vizet és összekeverjük a maradék összetevőkkel, majd fűszerezzük. 10 db szeletet formázunk és aranybarna színre kisütjük mindkét oldalát a repceolajos serpenyőben.

Szósz (salsa)

A mártáshoz kis darabokra vágjuk a mangó belsejét, az újhagymát, és a csípős paprikát. Mindent jól összekeverünk, és fűszerezzük.

Elkészülési mód

Nyomjuk össze az avokádót és kenjük el a Rösti háromszög alsó részén. Helyezzük rá a hússzeleteket, öntsük le salsa szósszal, rakjuk rá a zöldsalátát, aztán a Rösti felső részével takarjuk be.