"Las Vegan" burger csirkemellel, avokádóval, salsával és káposztasalátával - Aviko Food Service
"Las Vegan" burger csirkemellel, avokádóval, salsával és káposztasalátával - Aviko Food Service
Elkészítés
Készítsük el a fűszeres kukoricaburgert a csomagoláson lévő utasítás szerint. Hámozzuk meg az avokádót és szeleteljük fel. Készítsünk burgert: helyezzünk néhány avokádó szeletet egy zsemle felére, adjunk hozzá salsát, kukoriburgert, egy csokor salátalevelet, sót és borsot, 1-2 szelet csirkemellet és egy adag káposztasalátát a tetejére.
Elkészítési tipp
A csirke helyett használhat bacont, vagy pármai sonkát, a salsa helyett pedig csípős chili szószt.
Hozzávalók
15 adag
- Fűszeres
kukoricaburger 1 kg
- hamburgerzsemle 15 db.
- füstölt csirkemell, szeletelt 250-300 g
- avokádó 6-7 db.
- kész piros salsa 300 ml
- néhány salátalevél 1-2 adag
- kész káposztasaláta 200 g
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Készítsük el a fűszeres kukoricaburgert a csomagoláson lévő
utasítás szerint. Hámozzuk meg az avokádót és szeleteljük fel.
Készítsünk burgert: helyezzünk néhány avokádó szeletet egy zsemle
felére, adjunk hozzá salsát, kukoriburgert, egy csokor
salátalevelet, sót és borsot, 1-2 szelet csirkemellet és egy adag
káposztasalátát a tetejére.
Elkészítési tipp
A csirke helyett használhat bacont, vagy pármai sonkát, a salsa
helyett pedig csípős chili szószt.