Mini pizza csípős padlizsán raguval - Aviko Food Service
Mini pizza csípős padlizsán raguval - Aviko Food Service
Elkészítés
A padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát és a rozmaringot finomra vágjuk, majd megsütjük a hozzávalókat egy olívaolajjal megkent serpenyőben. Adjuk hozzá a paradicsompürét, és ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal és chilivel. A végén adjunk hozzá reszelt kecskesajtot. A Röszti tallérokat olajsütőben sütjük 3-5 percig 175 °C-on, vagy sütőben 15-20 percig 220 °C-on. Fagylaltkanál segítségével rakjuk a padlizsán ragut a Röszti tallérokra, majd süssük sütőben 5-10 percig 220 °C-on.
Hozzávalók
- padlizsán 80g
- vöröshagyma 40g
- fokhagyma 10g
- friss rozmaring 10g
- olívaolaj 20ml
- paradicsompüré 50g
- só, bors, chili
- Röszti
tallérok 10
- reszelt kecskesajt 100g
Elkészítés
A padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát és a rozmaringot finomra
vágjuk, majd megsütjük a hozzávalókat egy olívaolajjal megkent
serpenyőben. Adjuk hozzá a paradicsompürét, és ízesítsük ízlés
szerint sóval, borssal és chilivel. A végén adjunk hozzá reszelt
kecskesajtot. A Röszti
tallérokat olajsütőben sütjük 3-5 percig 175 °C-on,
vagy sütőben 15-20 percig 220 °C-on. Fagylaltkanál
segítségével rakjuk a padlizsán ragut a Röszti tallérokra, majd
süssük sütőben 5-10 percig 220 °C-on.